Реклама

Названо 5 ознак “старості” вашої банківської карти

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Останнє десятиліття банківські послуги розвинулися настільки, що користуватися та контролювати свої кошти стало неймовірно просто. Банки весь час пропонують нові послуги, які дозволять залишатися задоволеними своїх клієнтів. Те саме стосується й банківських карт, які також не стоять на місці в своєму розвитку і останні декілька років пропонують все більше можливостей. Для прикладу, зараз активно використовуються банківські карти з безконтактною оплатою, що дійсно зручно, враховуючи ситуацію в Україні і у світі. Враховуючи такий стрімкий розвиток, логічно, що картки, які були випущені декілька років тому, вже морально застаріли і потребують “оновлення”. Зараз же, буде названо 5 ознак “старості” вашої банківської карти, а значить, її вже можна замінити на нову.

Складна система кешбека

Фактично, сам кешбек почали пропонувати як стимул для покупок карткою і рекомендовано на великі суми, але на ділі, багато карток, які були випущені декілька років тому, отримали складну систему кешбеку. До складної системи можна віднести те, що нарахування балів або бонусних кодів відбувається за незрозумілими умовами, невідомо за які покупки і на які суми, і тому подібне. Також складністю, зазвичай, є витрачання цих бонусних коштів, оскільки знайти магазин, де можна їх потратити складно або ж, щоб їх потратити, необхідно з особистих коштів оплатити більшу частину вартості. Якщо у вас схожа проблема з карткою, то варто її замінити на нову, де кешбек нараховується більш простіше та зрозуміліше.

Обслуговування

Якщо ваша картка відноситься до тих, за які необхідно сплачувати певну суму щомісяця / щорічно і вона явно не з малих, то пора подивитися в сторону тих карток, які обійдуться набагато дешевше, але пропонуватимуть більший кешбек. В гіршому випадку, змініть банк на той, який запропонує вам саме те, що вам необхідно.

Комісія за переказ або зняття готівки

Якщо ваш банк просить занадто багато за переказ коштів з картки на карту, або ж за оплату нею, то варто вибрати або іншу карту, яка дещо "простіша", або змінити банк. Зараз багато банків пропонують справді вигідні умови користування власними коштами і картками.

Відсутність безконтактної оплати

Дійсно, на даний момент, відсутність безконтактної оплати ще не критична проблема старих карток, але протягом 1-2 років, ця технологія дійсно буде масовою і від традиційних способів оплати карткою та зняття готівки прийдеться відмовитися. Якщо є можливість, то перевипустіть собі картку з чіпом для безконтактної оплати. Деякі українські банки пропонують такі картки безкоштовно,а в деяких прийдеться заплатити символічну суму.

Картка має ознаки пошкодження

В даному випадку картку рекомендується змінювати якомога швидше, оскільки в один момент, банкомат може прийняти і не віддати її вам. Також можуть початися проблеми із оплатою в магазинах. Зараз перевипуск картки робиться максимально швидко, особливо якщо це стосується неіменних, які видають зразу у відділенні банку.

Також нещодавно було названо найпоширеніші способи шахрайства з банківськими картками.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компания Киевстар раздает своим клиентам бесплатный интернет

Стаття доступна українською...Получение любых бесплатных услуг от любых компаний, не исключение и операторы мобильной связи, всегда вызывает у пользователей...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -