Реклама

Названо 5 ситуацій, коли потрібно терміново міняти тарифний план мобільного оператора

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Як ми повідомляли раніше, мобільні оператори України пропонують велику кількість тарифних планів, які підійдуть для більшості абонентів. Крім цього, досить часто, оператори змінюють умови та вартість своїх тарифів або взагалі їх переводять в архів. Зараз же, буде названо 5 ситуацій, коли потрібно терміново міняти тарифний план мобільного оператора.

Переїхали в інший регіон

Більшість операторів пропонують регіональні тарифи, які вигідно використовувати в певних регіонах і невигідно в інших. У випадку, якщо ви змінюєте регіон проживання, варто ознайомитися з тими тарифами, які будуть для вас найвигідніші в конкретному місті. Таким чином ви заощадите певну суму та продовжите користуватися послугами оператора на повну.

Оператор підвищив вартість тарифу

Ще одна ситуація, коли варто змінити тарифний план або навіть оператора. Якщо ви тривалий час користувалися вигідним для вас тарифом, а оператор вирішив підвищити його вартість до такої, що це не вписується в розумні межі, перегляньте вигідніші пропозиції вашого оператора, або ж перейдіть до іншого із збереженням номера.

З'явилася можливість підключення корпоративного тарифу

Досить часто бувають випадки, що при працевлаштуванні компанія може запропонувати вам підключення корпоративного тарифного плану, який буде набагато вигіднішим за традиційні тарифи. Якщо така пропозиція надійшла, можете з легкістю переходити на такий тариф.

З'явився цікавий тариф

Також можлива ситуація, коли оператор випустив новий тарифний план, який включає в себе все те, чого вам не вистачає в теперішньому тарифі, та ще й за вигідну абонплату. В такому випадку варто перейти на нього, але з умовою, що ви ознайомилися з всіма його особливостями та абонплатою.

Стали набагато рідше користуватися додатковими послугами

Також часта ситуація. Для прикладу, раніше ви часто розмовляли з користувачами інших операторів, і у вас була необхідність у великій кількості хв на розмови з ними. Зараз же, всі дзвінки перейшли на месенджери, відповідно збільшилася потреба в тарифних ГБ. Якщо ваш поточний тариф не пропонує достатньої кількості ГБ, варто перейти на той, який пропонує саме те, що необхідне зараз.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Випуск бюджетного смартфона OnePlus ‘Clover’ підтверджено

Не так давно OnePlus випустили свій смартфон Nord, як сьогодні почали з'являтися чутки про чергову новинку. Так, ранні чутки...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -