Реклама

Названо 7 ефективних способів, які допоможуть прискорити роботу Android – смартфона

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Проблема вповільнення Android – смартфонів стосується майже всіх його користувачів в тій чи іншій мірі. Якщо дехто починає звертати на це увагу через декілька років користування пристроєм, то дехто вже через декілька місяців скаржиться на повільну роботу смартфона. Найчастіше, на повільну роботу смартфона скаржаться власники смартфонів, в яких в наявності 1-2 Гб оперативної та 32 або 64 Гб внутрішньої пам’яті. Якщо ваш смартфон також “не випромінює” неймовірну швидкість роботи, то зараз буде названо 7 ефективних способів, які допоможуть прискорити роботу Android – смартфона.

Звільнення простору

Якщо на вашому смартфоні почав утворюватися смітник з фото та відео збережених з месенджерів та соціальних мереж, великої кількості мобільних ігор та додатків, то дивуватися його повільній роботі не потрібно. Тому першим ділом, потрібно звільнити простір на смартфоні і видали все те, що вам непотрібне на смартфоні. Старайтеся тримати на смартфоні хоча б 6-8 Гб вільного простору, тоді смартфон буде працювати набагато швидше.

Віджети на головному екрані

Якщо на головному екрані вашого смартфона велика кількість віджетів, які ще й часто оновлюються, то проблема з вповільненням смартфона з'явиться досить швидко, особливо якщо ваш смартфон з малим об'ємом оперативної та внутрішньої пам'яті .

Очистіть кеш-пам'ять

Кеш-пам'ять також відіграє важливу роль у швидкій роботі смартфона. Перейдіть в налаштування смартфона і шукайте перелік використовуваних додатків. Особливо звертайте увагу на ті додатки, якими ви користуєтеся часто, оскільки кеш-пам'яті в них буде накопичено достатньо. Найбільше це стосується месенджерів та соціальних мереж.

Оновлення системи та додатків

Cтарайтеся стежити та не пропускати оновлення системи Android та додатків, які завантажені на смартфоні. Кожна нова версія оновлення все більше оптимізована і більш безпечна.

Перезавантаження смартфона

Хоча це й найпростіший спосіб вирішення проблеми із повільною роботою смартфона, але він часто ефективний. Просто перезавантажте смартфон або ж вимкніть його на деякий час.

Використання сторонніх додатків для очищення

Хоча ми зазвичай не рекомендуємо використання додатків такого типу, але інколи можна спробувати очистити все зайве з їхньою допомогою. Головне не використовуйте їх часто.

Скидання до заводських налаштувань

Це один із крайніх способів для вирішення проблеми повільної роботи. Варто зауважити, що при скиданні смартфона до заводських налаштувань, з вашого смартфона будуть видалені всі дані, які були на ньому збережені (фото, відео, документи і тому подібне).

Можливо, що нічого з перерахованого вище вам не допоможе і тоді прийдеться задуматися над покупкою нового смартфона, більш потужного та актуального, або ж, використовувати менше додатків на своєму старому смартфоні.

Також нещодавно стало відомо, що таке Кеш і чи потрібен він на Android-смартфонах.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо варіанти покращення Wi-Fi сигналу на старому роутері

Розглядаємо наступну ситуацію: в певних зонах (кімнатах) вашого будинку став погано ловити Wi-Fi сигнал, а при зверненні до провайдера...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -