Реклама

Названо Android-смартфони, які були випущені в 2021 році і підтримують бездротову зарядку

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

На ринку смартфонів доступна велика кількість пристроїв, які можуть вразити потенційних покупців своїми особливостями, серед яких варто відмітити потужні процесори, великі та яскраві дисплеї, якісні камери, додаткові функції, об’ємні акумулятори та багато іншого. Серед всіх цих особливостей, в 2021 році всі покупці звертали увагу на підтримку смартфонами швидкої та бездротової зарядки, що зараз максимально актуально, оскільки смартфонами користуються практично всі і можливість зарядити його швидко неймовірно зручно.

На ринку вже представлена велика кількість пристроїв, які підтримують швидкі зарядки потужністю до 120 Вт і бездротові такою ж потужністю, хоча ця технологія ще не відноситься до досконалих. Сьогодні ж ми назвемо Android-смартфони, які були випущені минулого, 2021 року і які підтримують бездротову зарядку, а оскільки більшість провідних виробників смартфонів вже пропонують такі, то перелік буде досить обширний, тому почнемо з найбільших виробників.

Цікаво: Названо 4 якісні смартфони за доступну ціну в 2021 році.

Samsung

В компанії Samsung справді велика кількість смартфонів, які підтримують бездротову зарядку і практично всі вони відносяться до флагманських моделей минулого і попередніх років.

Galaxy Fold / Flip

Samsung Galaxy Fold 3/Z Flip 3
Samsung Galaxy Fold / Z Fold 2
Galaxy Z Flip / Z Flip 5G

Galaxy S

Samsung Galaxy S21 / S21 + / S21 Ultra
Samsung Galaxy S20/S20 Plus/S20 Ultra/S20 FE
Samsung Galaxy S10/S10+/S10e
Samsung Galaxy S9/S9+
Samsung Galaxy S8/S8+/S8 Active
Samsung Galaxy S7/S7 Edge/S7 Active

Galaxy Note

Samsung Galaxy Note 20 / Note 20 Ultra Samsung
Samsung Galaxy Note 10/Note 10 Plus
Samsung Galaxy Note 9
Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 5

Xiaomi

Наступні в переліку смартфони компанії Xiaomi. Xiaomi також відносяться до тих, хто намагається пропонувати нові можливості смартфонів в максимально бюджетному варіанті, хоча й їхні останні смартфони й не вийде назвати дешевими.

Xiaomi

Mi Mix

Mi Mix 4
Mi Mix 3
Mi Mix 2S

Mi 11

Mi 11 / Mi 11 Pro / Mi 11 Ultra
Mi 10T Pro
Mi 10 / Mi 10 Pro / Mi 10 Lite / Mi 10 Ultra / Mi 10S
Mi 9 / Mi 9 Pro

Цікаво: Чи варто купувати ігрові смартфони компанії Xiaomi.

Google

Компанія Google також пропонує топові можливості в своїх смартфонах Pixel, тому логічно, що серед них останні новинки також підтримують бездротову зарядку.

Pixel

Pixel 6/6 Pro
Pixel 5
Pixel 4/4 XL
Pixel 3/3 XL

LG

Далі йде компанія LG, для якої останні декілька років були справді не простими і результатом стало те, що вони припинили випуск нових смартфонів. Це справді сумно, оскільки їхні смартфони вирізнялися незвичним дизайном і завжди були оснащені "топовим залізом".

LG Wing
LG Velvet
LG G8/G8s/G8X
LG G7
LG V60
LG V50
LG V40
LG V35
LG V30

Huawei

Як і в LG, компанія Huawei також мала нелегкий рік, але на щастя, не припинила випуск нових смартфонів, а навпаки, розширила свій асортимент не тільки новими смартфонами, а й іншими розумними пристроями і новою ОС.

Mate

Mate 40 / Mate 40 Pro / Mate 40 Pro+
Mate 20 / Mate 20 Pro / Mate 20 RS Porsche Design
Mate 30 / Mate 30 Pro / Mate 30 RS

P

P40/P40 Pro/P40 Pro+
P30/P30 Pro
P20 Pro

Цікаво: Смартфони компанії Huawei: сильні та слабкі сторони.

Sony

Sony вирізняються серед інших виробників тим, що пропонують одні з найкращих смартфонів на ринку і найбільшою їхньою особливістю є камери, що цілком логічно. Окрім камер, їхні смартфони ще й отримують інші цікаві особливості, серед яких присутня й бездротова зарядка.

Xperia 1 III
Xperia 1 II
Xperia 10 II
Xperia XZ3
Xperia XZ2 / XZ2 Premium

OnePlus

Компанію OnePlus можна назвати новачком в світі смартфонів, але це не заважає їм "тягатися" з гігантами цієї індустрії. Компанія випустила тільки 3 смартфони, які підтримують бездротову зарядку.

OnePlus 9 Pro
OnePlus 9
OnePlus 8 Pro

Nokia

Ще один виробник, який переходить з рук в руки і ніяк не може вирішити, в якому сегменті він буде продавати смартфони. На жаль, серед новинок Nokia, справді цікавих смартфонів дуже мало. Нижче перелік тих, які підтримують бездротову зарядку.

Nokia XR20
Nokia 9.3 PureView
Nokia 9 PureView
Nokia 8 Sirocco
Nokia 6 (2018)

Як бачите, при великому бажанні, вибрати смартфон, який буде підтримувати бездротову зарядку, не так і складно, а якщо врахувати той факт, що в 2022 році таких буде ще більше, то з високою ймовірністю, навіть середньобюджетні й бюджетні смартфони також будуть підтримувати таку технологію заряджання.

Також нещодавно було названо флагманські Android-смартфони, які підійдуть для користування в найближчі роки.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо який месенджер може зайняти місце Viber в Україні

Відомо, який месенджер може зайняти місце Viber в Україні і як не дивно, ним може стати месенджер Signal. Так,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -