Реклама

Названо банківську картку ПриватБанк, яка підвищує соціальний статус кожного українця

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Як ми вже неодноразово повідомляли, велика кількість українців користується послугами ПриватБанку, де банківські карти та послуги пов’язані з ними вважаються найпопулярнішими та найнадійнішими. ПриватБанк пропонує велику кількість карток, серед яких найпопулярніші кредитні та розрахункові. Зараз же буде названо банківську карту ПриватБанк, яка підвищує соціальний статус кожного українця. Можливо ви здогадалися, що мова йде про карти для VIP-клієнтів, а саме платинові. Приватбанк пропонує два види платинових карток, а саме VISA Platinum та MaterCard Platinum.

Чому ж Платинова картка підвищує соціальий статус? Найперше по тій причині, що вона випускається тільки для VIP-клієнтів банку, які готові оплачувати за те, щоб отримувати найкраще та найшвидше обслуговування, отримувати різноманітні знижки та приємні бонуси, високий кеш-бек і тому подібне. Тобто власники таких карток отримують те, що недоступне звичайним користувачам.

Крім вищеперерахованих причин, такі картки також оформляють українці високого статку, оскільки вони цінять оперативність у вирішенні проблем та тимчасових незручностей.

Ну і напевно найважливіша причина це самовдоволення. Особливо це актуально для бізнесменів, які вклали багато часу, грошей та сил на розвиток свого бізнесу і отримали від цього необхідний результат. VIP-картка - це як самопохвала за старання і відповідний результат.

Також варто відмітити, що власники платинових карт ПриватБанк отримують непогані послуги у вигляді VIP-обслуговування, особистого банкіра, підвищеного кредитного ліміту, чатів із персональними банкірами, орендами сейфів, кімнат переговорів та багато інших додаткових послуг.

Вартість оформлення такої картки в Приватбанк складе 1000 грн за саму картку + щомісячна плата 300 грн за обслуговування. Рік користування такою карткою обійдеться в 3600 грн.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Что такое секретный чат в Telegram и каковы его особенности

Стаття доступна українською...Telegram сегодня входит в тройку самых популярных мессенджеров на украинском рынке. Кроме этого, он является одним из...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -