Реклама

Названо бюджетний смартфон з топовими характеристиками

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні поговоримо про бюджетний смартфон з топовими характеристиками, який було представлена ще у 2020 році. На момент виходу багато користувачів навіть назвали даний смартфон субфлагманським. Станом на останній квартал 2021-го року дану модель можна назвати впливовим гравцем на ринку. Виробник оснастив свою розробку новітніми технологіями, що дозволяють їй бути в тренді протягом декількох років. Мова йде про смартфон Realme X50, переваги якого ми описуємо нижче.

Realme X50 отримав дисплей з технологією IPS, діагоналлю 6,57 дюймів та роздільною здатністю 1080x2400 пікселів. Частота оновлення 120 Гц теж приємно дивує. Дана модель має тонкий елегантний корпус, що дозволяє комфортно тримати смартфон в руці.

Процесор Snapdragon 765G забезпечує цілком пристойний рівень продуктивності, який високо оцінюють більшість користувачів. Ще однією важливою перевагою є підтримка стандарту передачі даних 5G.

Названо бюджетний смартфон з топовими характеристиками
Зображення: Realme X50

Пристрій пропонує 6 Гб оперативної та 128 Гб фізичної пам’яті без можливості розширення. Тим не менше, така конфігурація пам’яті є актуальною у 2021 році.

Стереодинаміки з Dolby Atmos забезпечують видатну якість звуку, а система камер загалом працює досить вправно. Єдиним недоліком можна вважати відсутність оптичної стабілізації. Втім, смартфон дозволяє знімати відео у форматі 4К та зберігати файли з розширенням RAW.

Акумулятор ємністю 4200 мАг не демонструє видатні показники автономності, однак це компенсує функція швидкої зарядки 30 Вт.

На жаль, у даній модифікації відсутній роз’єм під навушники, однак присутня підтримка технології NFC, ОС Android 10 та інтерфейс RealmeUI.

При вартості близько восьми тисяч гривень Realme X50 виглядає цілком вигідною пропозицією. Він поєднує в собі всі необхідні сучасному користувачеві функції.

Також нещодавно стало відомо, що компанію Realme зловили на обмані тесту продуктивності смартфона.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Опубліковано тизер легендарної гри Need for Speed

Сьогодні надійшла дуже хороша новина. Сьогодні в мережі було опубліковано тизер легендарної гри Need for Speed. Після таємничого...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -