Реклама

Названо бюджетний і потужний смартфон Xiaomi за 7000 грн

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Як вже неодноразово повідомлялося, всі українці, при виборі нового смартфона, в першу чергу звертають увагу на його характеристики, потім на ціну і вже на завершення на бренд. Зараз же, розглянемо варіант покупки недорогого смартфона, який буде ідеально виконувати поставлені задачі і радувати свого власника. Так ось, зараз буде названо бюджетний і потужний смартфон Xiaomi за 7000 грн.

Якщо конкретніше, то мова піде за суббренд Xiaomi – Redmi, та їхній смартфон Note 10, який за свою суму отримав прекрасні характеристики. Цей смартфон кидається в очі тим, що отримав потужний процесор Snapdragon 678, який показує хороші результати в Antutu і набирає там досить високі бали (290 тис). Від ідеально підійде для геймерів, які надають перевагу смартфонам. Крім цього, ще одна особливість цього смартфона 6,43 — дюймовий Super Amoled дисплей з роздільною здатністю 1080 x 2400 px. Якщо додати до цього ще й стереодинаміки, то геймінг стане просто неймовірним.

Тепер стосовно оперативної та внутрішньої пам’яті. Стандартна версія смартфона отримала 4 ГБ оперативної та 64 ГБ внутрішньої пам’яті. Якщо вам необхідно більш об'ємний смартфон, то можна подивитися на дещо дорожчі версії, які пропонують більш розширені характеристики.

Стосовно автономності, то тут також нема ніяких проблем, оскільки смартфон живиться від акумулятора на 5000 мАг, та ще й з підтримкою швидкої зарядки. До 100% смартфон заряджається за менше ніж півтора години (в середньому 1 год і 20 хв).

Фотоможливості смартфона Redmi Note 10 також на високому рівні. Смартфон отримав квадрокамеру з основною від Sony (IMX582) на 48 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп та фронтальною 13 Мп. Серед переваг можна назвати зйомку 4К відео, режим нічної зйомки та цифрова стабілізація.

Як і у всіх смартфонах, в Redmi Note 10 також є певні недоліки, а саме відсутність NFC, без якої смартфон втрачає дуже важливий функціонал — безконтактну оплату. Всі інші функції смартфона працюють відмінно, а за свої гроші (7000 грн) від нього і не варто очікувати чогось неймовірного.

Також рекомендуємо ознайомитися з нашим матеріалом, де названо мінуси смартфонів Xiaomi, які відлякують покупців.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Способи визначення продуктивності смартфона

Продуктивність смартфона залежить від багатьох параметрів, які сумарно впливають на його потужність. Серед них процесор, об'єм ОЗУ, стандарт пам'яті...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -