Реклама

Названо бюджетний смартфон Xiaomi, який перевершив всі очікування

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Тільки нещодавно ми публікували матеріал про те, чим відрізняються смартфони Xiaomi Mi від Xiaomi Redmi, де основна увага акцентувалася саме на сегментах, в яких ці смартфони випускаються. Зараз же, буде названо бюджетний смартфон від Xiaomi, який перевершив всі очікування. Мова зараз піде саме про смартфон від суббренда Xiaomi – Redmi.

Якщо ви здогадалися, то мова піде про супер бюджетний смартфон, який компанія випустила ще минулого року - Redmi 9A. Цей смартфон "зайшов" в Україні не тільки через те, що його можна придбати за 2800 грн (інколи і дешевше), а ще й через те, що його дизайн більше підходить для середньобюджетного сегменту, ніж бюджетного.

Зразу зробимо невеликий анонс. Смартфон Redmi 9A можна отримати безкоштовно до 13 липня, оскільки ми його розігруємо в нашому телеграм - каналі. Оскільки смартфон відноситься до бюджетного, то нічого особливо від вас не потребується - підписатися на наш телеграм - канал і відправити нам ваше ім'я (нікнейм) в Телеграм, щоб ми змогли з вами зв'язатися, якщо вам пощасливиться виграти смартфон. Якщо зацікавлені і везіння вас не підводить, то переходьте за посиланням і приймайте участь.

Повертаємось до смартфона. Зразу хочу відмітити один невеликий його мінус - комплектація, вона не сильно "багата", оскільки ви отримуєте тільки блок для зарядки та кабель для зарядки (ну і сам смартфон). Для декого це може бути недоліком, але зараз така комплектація зустрічається досить часто.

Почнемо з дисплея. Смартфон Redmi 9A отримав досить великий 6,53 - дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю 1600х720 та щільністю пікселів 269 точок на дюйм.

Стосовно камер, то Redmi 9A отримав один основний модуль 13 Мп та фронтальну камеру 5 Мп. Логічно, що для такого бюджетного смартфона це навіть дуже добре. В цілому, фото виходять нормальної якості із непоганою деталізацією.

Цілком очікувано, що цей смартфон працює від процесора MediaTek Helio G25 з відеоприскорювачем PowerVR GE8320 в парі з 2 Гб оперативної та 32 Гб внутрішньої пам'яті. Цих характеристик вистачить для нормального користування смартфоном, а якщо внутрішньої пам'яті буде недостатньо, то її можна розширити за допомогою MicroSD до 512 ГБ.

Живиться смартфон від акумулятора 5000 мАг, тобто, ви зможете активно користуватися ним цілий день, а часом навіть і довше.
Серед недоліків цього смартфона можна назвати порт MircroUSB та відсутність NFC. Можливо для декого це й не буде великою проблемою, оскільки смартфонів з MircroUSB та без NFC на ринку ще достатньо.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Huawei анонсувала розумний Watch GT2e

Huawei анонсувала розумний Watch GT2e. Це більш доступніша спортивна модифікація Watch GT 2. Дисплей та роздільна здатність тут...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -