Реклама

Названо дані, які найбільше забивають пам’ять в смартфоні

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Всі власники смартфонів стикаються з такою проблемою, як відсутність вільного простору. Від даної проблеми не захищені навіть флагманські смартфони із 512 Гб та 1 ТБ внутрішньої пам’яті, правда в них ця проблема виникає дещо пізніше, ніж у власників бюджетних смартфонів. Можна з впевненістю сказати, що відсутність вільного простору вводить в замішання, оскільки ніхто не знає, якими файлами “забита” пам’ять смартфона. Саме про це сьогодні і поговоримо та буде названо дані, які найбільше забивають пам’ять в смартфоні. Фактично можна виділити 2 типи даних, а саме додатки (та їх дані і кеш) та медіа (фото, аудіо та відео).

Додатки, кеш та їх дані

Напевно це одна із найбільш очевидних причин зменшення внутрішнього простору смартфону. Всі додатки, які встановлені в смартфоні, займають місце і мова йде не тільки про ті додатки, які ви завантажили в Google Play, а й ті, які були вже встановлені (тобто системні та спонсорські).

Якщо кожен додаток займає фіксовану кількість внутрішнього простору, то є ще така річ як кеш і дані додатку, які стабільно збільшуються в розмірі через активне користування додатком. Що кеш, що дані додатку зберігають велику кількість інформації, яка допомагає додатку запускатися швидше і працювати стабільно та коректно.

Так ось, кеш варто періодично очищати, особливо в тих додатках, якими ви часто користуєтеся.

Медіа

Файли медіа, до яких відносять фото, відео та аудіо, займають також багато вільного простору. Особливо це актуально тоді, коли ви активно користуєтеся месенджерами та соціальними мережами, які зберігають всі отримані та передані медіафайли в пам'яті вашого смартфону.

Проводячи періодичну очистку медіафайлів, ви звільните велику кількість внутрішнього простору і очистите свій смартфон від зайвого сміття.

Також нещодавно стало відомо, чи врятує кнопковий телефон від банківських шахраїв.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Microsoft копіює найгіршу функцію App Store до Windows

Магазин додатків у Windows, відомий як Microsoft Store, отримав таку необхідну переробку якраз вчасно для Windows 11 . Незабаром він стане ще...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -