Реклама

Названо додаток, який дозволить жителям України простіше і швидше замовляти ліки

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В умовах пандемії практично всі ресторани, кафе та магазини були вимушені змінити формат продажі тих чи інших товарів. Практично всі, хто зумів швидко адаптуватися до пандемії, локдаунів та великої кількості обмежень, почали працювати в новому форматі, а саме почали продавати товари з можливістю доставки їх на дім. Це виявилося справді безпрограшним варіантом і таким чином, бізнес зумів вижити в складний час. Зараз же ми поговоримо про ще один сервіс, обійтись без якого складно при нормальних умовах, а в умовах пандемії, взагалі неможливо – Аптеки. Аптеки, як і ресторани, і магазини також перейшли на формат покупки з доставкою, чим врятували не тільки себе, а й жителів України. Сьогодні ж буде названо додаток, який дозволить жителям України простіше і швидше замовляти ліки, та ще й за вигідними цінами.

Мова зараз йде про фірмовий додаток сервісу Liki24. com, який спростив процес пошуку та замовлення необхідних ліків прямо в смартфоні. Сам інтерфейс додатку Liki24.com можна назвати логічним і зручним для користувачів. Загалом, представлений додаток доповнює HealthTech-платформу, якою користуються приблизно два мільйонів українців.

Додаток Liki24.com сумісний з популярними мобільними ОС iOS і Android. Основною метою його розроблення було полегшення пошуку і замовлення ліків з використанням смартфону. За статистикою від Гугл, більше 70% користувачів замовляють ліки за допомогою мобільних пристроїв.
Зі слів одного з керівників проекту, даний додаток був створений за шість днів. Ще місяць пішов на тестування і доопрацювання.

Сервіс Liki24.com для смартфонів надає користувачам можливість обирати серед декількох десятків тисяч товарів з понад п'яти тисяч аптек України. Процес замовлення, що потребує декілька кроків, можна назвати зручним і зрозумілим. Сервіс також забезпечує оперативну доставку ліків 24\7 в великих містах України і планову кур’єрську доставку в будь який регіон країни.

Головною перевагою додатку є максимально зручний інтерфейс користувача. Згідно висловлювань одного з топ-менеджерів, головною метою проекту є полегшення доступу громадянам України до ліків за допомогою мобільних пристроїв.
Концепція полягає в забезпеченні можливості отримати лікарські засоби майже терміново (не більше 30 хвилин) у великих містах.

Також нещодавно було названо непотрібні додатки, яких варто позбутися з Android-смартфонів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям розповіли, чи може банкомат Приватбанку видати фальшиві гроші

Останнім часом можна зустріти новини про те, що банкомати (різних банків) видають фальшиві гроші, а термінали приймають такі ж...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -