Реклама

Названо корисну функцію WhatsApp, яка дозволяє користувачам залишатися анонімними

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Українці активно користуються соціальними мережами та, особливо, месенджерами і найпопулярнішими серед них є WhatsApp, Viber та Telegram. Якщо дехто полюбляє бути весь час в мережі і регулярно відписувати на всі повідомлення, то є такі користувачі, яким більше до вподоби переписуватися з іншими тоді, коли в них є можливість, або ж тоді, коли в них є для цього настрій. Саме про таку категорію користувачів зараз і піде мова, та буде названо корисну функцію, яка дозволить залишатися в месенджері WhatsApp анонімним.

Мова зараз піде про ваш статус в месенджері, а саме про ваш час перебування в ньому. Якщо ви звертали увагу, то у WhatsApp завжди видно статус, коли користувач був останній раз в месенджері і чи є він зараз в мережі. Для багатьох, дана функція корисна, оскільки дозволяє переписуватися з кимось в режимі реального часу, а декому дана опція не подобається, оскільки в них виникає відчуття, що за ними шпигують і всі знають, коли вони відвідували WhatsApp. Зараз розповімо, як вимкнути дану опцію та назвемо основний мінус від її вимкнення.

Цікаво: Названо 6 цікавих прийомів WhatsApp для Android та iPhone.

І так, для початку вам необхідно перейти в сам месенджер та натиснути на 3 крапки, які розміщуються в правій стороні додатку. Далі вам необхідно перейти в Налаштування та шукати "Обліковий Запис". Як знайдете, то переходите та вибираєте "Конфіденційність" та шукаєте опцію "Був". Натиснувши, перед вами відкриється список, де необхідно натиснути "Ніхто". Ось і все, тепер ніхто не буде знати, коли ви були в мережі, але є одне але. Деактивувавши дану опцію, ви також не будете знати, коли інші користувачі були в мережі, тобто можна сказати "око за око". На щастя, в більшості випадків, ті хто вимикає цю функцію "стеження", не сильно цікавиться тим, хто і коли був в месенджері останній раз.

Як бачите, дана функція, а точніше її деактивація, суттєво підвищує вашу конфіденційність. Щоб ще більше підвищити анонімність, раджу вимкнути не тільки онлайн-статус, а ще й заборонити перегляд власної сторінки у месенджері, закрити своє фото профілю від інших та вимкнути звіт про читання повідомлень. Все це можна зробити в налаштуваннях конфіденційності.

Також нещодавно стало відомо, як написати самому собі в чаті WhatsApp.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 10 правил, які вбережуть дітей від шахраїв в інтернеті

Ми піклуємося про безпеку своїх дітей. Стараємось їх вберегти від зловмисників на вулиці, вдома і на просторах інтернету. Але...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -