Реклама

Названо мотиви зухвалих покупців на онлайн – платформі OLX

Останні Новини

Якщо ви розміщуєте оголошення на сайтах для продажу типу OLX, то, швидше за все, ви стикались із зухвалими покупцями. Зазвичай такі покупці ставлять себе вище всього, просять значні знижки чи оцінюють ваш товар набагато нижче від встановленої вами ціни. Сьогодні ми спробуємо розібратись, чим обгрунтовані такі їхні дії.

Звісно, кожен із нас чув фразу “покупець завжди правий”, але інколи від таких покупців можуть постраждати самі продавці, особливо коли покупці справді нахабні та не розуміють слова “ні”.

І так, якщо ви втрапили в ситуацію із зухвалим та занадто настирливим покупцем, ймовірно ви натрапили на покупця-перекупника. Зазвичай такі користувачі платформ для продажу-покупки в день надсилають велику кількість повідомлень іншим продавцям, вимагають у них знижку або просто просять зменшити ціну. Вони надіються, що хтось із продавців погодиться на їхню пропозицію, а далі вони це й же товар перепродадуть самі за вищою ціною.

Проте бувають і просто жадібні покупці. Тобто вони хочуть зекономити на всьому, відповідно будуть добиватись знижки до останнього. Досить часто, частина продавців просто не витримує напору та продає товар, або ж настирливі покупці натрапляють на продавця, якому терміново потрібно продати товар. Тут уже все залежатиме від ситуації.

Є ще й категорія покупців, які шукають розміщені оголошення на тому ж OLX за датою їх розміщення, відповідно шукають старші оголошення. Тут в них з’являється набагато більше шансів для отриманння знижки.

Звісно, продавці, які часто стикаються із таким типом покупців, просто встановлюють вище ціну на свій товар, а надалі з легкістю погоджуються на знижку. Але за таких умов, можуть постраждати звичайні покупці, тобто такі, які не вимагатимуть знижки.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія BOE розпочне постачання OLED-дисплеїв для iPhone 12

Згідно з доповіддю RUNTO, агентства з аналізу індустрії мобільних телефонів, компанія BOE розпочне постачання OLED-дисплеїв для iPhone 12. Вони...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -