Реклама

Названо найкращі ігрові мишки з підсвіткою в 2021 році

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Всім геймерам відомо, що для вдалої гри необхідно мати потужний ПК, монітор з високою частотою оновлення, практичну клавіатуру, якісну гарнітуру, зручне крісло та не менш зручну мишку. Саме про “мишей” сьогодні й поговоримо, оскільки від них залежить, наскільки ви будете вдало та швидко реагувати на розвиток подій у світі геймінга, а там це неймовірно важливо, оскільки для перемоги інколи достатньо 1 мілісекунди. На ринку представлена велика кількість цієї периферії, серед яких варто відмітити як дротові, так і бездротові; лазерні та оптичні; для геймерів, звичайні та для ноутбуків. Найбільшою ж популярністю серед геймерів користується ігрова мишка з підсвіткою, а якщо вона ще й легка, то це взагалі топ. Якщо ви шукаєте саме таку, то зараз буде названо найкращі ігрові мишки з підсвіткою в 2021 році.

Для початку рекомендуємо ознайомитися із коротким переліком ігрових мишок і потім переходимо до детальної інформації про них. Перелік виглядає наступним чином:

  • Razer Viper 8KHz
  • Roccat Kone Pro
  • Mountain Makalu 67
  • Corsair Dark Core RGB Pro SE
  • Logitech G502 Lightspeed

1. Razer Viper 8KHz

Названо найкращі ігрові мишки з підсвіткою в 2021 році

Першим представником нашого рейтингу стала мишка від компанії Razer - Viper 8KHz. Дана оптична ігрова мишка була презентована на початку цього року і викликала фурор серед фанатів бренду і геймерів, оскільки в ній була реалізована реальна частота опитування 8KHz (8 000 Гц) і все це завдяки технології HyperPolling. Нагадуємо, що від частоти опитування залежить весь ігровий процес, а саме точність та відгук мишки. На даний момент, стандартом рахується 1000 Гц, тобто різниця справді неймовірна.

Окрім неймовірної швидкості опитування, Razer також вдалося скоротити затримку введення до 125 мкс (з 1 секунди). З довговічністю миші також не виникне проблем, оскільки вона розрахована на 70 млн натискань, що багато навіть для геймерів.

Стосовно самої миші, то неймовірно швидкий датчик розмістився в міцному пластиковому корпусі, в стилі кіберспорту. Razer Viper 8KHz отримала симетричну форму, тобто підійде як правшам, так і лівшам. Також варто відмітити й RGB-підсвітку, резинові бічні вставки та тефлонові ніжки.

В цілому, це одна з найкращих мишок, які були представлені в 2021 році.

2. Roccat Kone Pro

Названо найкращі ігрові мишки з підсвіткою в 2021 році

Наступна ігрова миша в нашому рейтингу - Roccat Kone Pro. Дана миша також була представлена цього року і її можна вважати прямим конкурентом Razer Viper 8KHz.

Що можна про неї сказати? ROCCAT Kone Pro неймовірно легка миша (66 г.); володіє неймовірно низькою затримкою натискань (10 мс); плавно ковзає по килимках та столі; підходить як для правші, так і для лівші. Також варто зауважити, що вона отримала датчик з роздільною здатністю (DPI) 19 000 точок на дюйм. Стосовно підсвітки RGB, то вона розміщується під напівпрозорою правою та лівою кнопкою.

3. Mountain Makalu 67

Названо найкращі ігрові мишки з підсвіткою в 2021 році

Наступний представник - Mountain Makalu 67. Дана оптична миша також відноситься до неймовірно легких (68 г) та ще й з підсвіткою RGB. Вона виглядає досить добре і отримала справді ергономічну форму як для людей з керуючою правою, так і лівою рукою.

Миша оснащена сенсором Pixart PAW3370, завдяки якому можна отримати 19 000 DPI. Частота опитування цієї миші 1000 Гц / 1 мс, що вважається стандартом, не беручи до уваги Razer Viper 8KHz .

Що стосується освітлення, то у вашому розпорядженні 16,7 мільйонів кольорів і безліч режимів RGB. Ви отримуєте індивідуальне підсвічування RGB для кожного з 8 світлодіодів у кільці, а також можете зберігати свої улюблені конфігурації до 5 профілів у внутрішній пам’яті Makalu 67.

4. Corsair Dark Core RGB Pro SE

Названо найкращі ігрові мишки з підсвіткою в 2021 році

Бездротова миша Corsair Dark Core RGB Pro SE - це новітня миша, яка отримала все те, що оцінять істинні геймери. Dark Core RGB Pro SE пропонує вісім програмованих кнопок з продуманим розташуванням. Оскільки це миша для правої руки, кнопки для зміни рівня DPI знаходяться в межах легкої досяжності, розташовані поруч із лівою кнопкою миші, а також мають дві бічні кнопки, як і будь-яка інша звичайна миша.

Програмне забезпечення та освітлення – це те, де Dark Core RGB Pro SE перевершує більшість ігрових мишок, хіба що окрім, Basilisk Ultimate від Razer. Прямо з коробки освітлення Dark Core RGB Pro SE є досить чітким і гострим. В цілому, дана ігрова миша варта уваги.

5. Logitech G502 Lightspeed

Названо найкращі ігрові мишки з підсвіткою в 2021 році

Останнім представником нашого рейтингу є ігрова миша від компанії Logitech - G502 Lightspeed. У Logitech G502 Lightspeed важко знайти щось, що б не сподобалося, оскільки все що ми побачили, це тільки переваги, до яких варто віднести - класичний, ергономічний і зручний дизайн, вона бездротова з приємною автономністю (в парі з килимком Powerplay взагалі забудете за зарядку миші).

Окрім цього, G502 Lightspeed сумісний з програмним забезпеченням Logitech G Hub, де ви зможете перепрограмувати кнопки, налаштувати чутливість DPI та налаштувати RGB.

Стосовно датчика, то миша отримала HERO 16K з параметром чутливості 100–16 000 точок на дюйм і частотою опитування 1000 Гц. Як бачите, з такими параметрами, G502 Lightspeed підійде абсолютно під різні ігри, починаючи стратегіями і закінчуючи шутерами.

Ми перерахували тільки 5 ігрових мишок з підсвіткою RGB, які зараз користуються найбільшою популярністю у всьому світі. Можливо, в цьому рейтингу ви знайдете для себе саме ту мишу, якої вам бракувало, щоб досягнути вершин в кіберспорті.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

5 способів, щоб «прокачати» старенький телефон

Більшість із нас мають мобільні телефони нового покоління Android. Але, вдома, десь на дні шухляди може лежати попередник новітнього...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -