Реклама

Названо найкращі кнопкові телефони в 2021 році

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Останнім часом надзвичайно багато інформації про смартфони, але досить мало інформації про кнопкові телефони, які навіть в теперішній час актуальні. Зараз буде названо найкращі кнопкові телефони в 2021 році, які ідеально підійдуть тим людям, які хочуть придбати телефони для прямого призначення.

5. Philips Xenium E218

Перший представник нашого рейтингу - Philips Xenium E218. З брендом Philips всі знайомі досить давно, тому зайвий раз представляти нема потреби. Стосовно телефону, то Philips Xenium E218 класичний телефон, який буде ідеально виконувати свої простенькі функції. Особливістю цього телефону можна назвати великий акумулятор на 3000 мАг, який навіть більший, ніж в деяких дорогих смартфонах. При правильному користуванні ( і відсутності браку), телефон повинен відпрацювати в автономному режимі не менше тижня. Крім цього, телефон отримав 2,4-дюймовий дисплей, ліхтарик, два динаміка та інший функціонал, який передбачений в таких телефонах. Ціна цього телефону складає 1200 грн.

4. BQ-2400L Voice 20

Ще один недорогий та ідеальний представник кнопкових телефонів - BQ-2400L Voice 20. Цей телефон також отримав 2,4-дюймовий дисплей, але не такий об’ємний акумулятор — 1800 мАг. Хоча тут акумулятор і дещо менший, але автономність роботи складає близько 5-6 днів.
Особливістю цього телефону можна назвати підтримку 4G, два розділені динаміки (для розмов та мультимедії) і найголовніше — присутня можливість встановити та користуватися месенджером WhatsApp. Придбати цей телефон можна за 1150 грн.

3. Joys S14

Черговий телефон, який дешевше попередніх - Joys S14. Цей телефон отримав схожі можливості до попереднього в рейтингу, а саме підтримку 4G та можливість використання WhatsApp. Він також отримав 2,4-дюймовий дисплей, якого вистачає для його функціоналу. Крім цього, він також добре приймає та роздає інтернет.
Єдиним недоліком цього телефону є його автономність, яка складає приблизно 3 дні. Зате ціна радує, телефон коштує майже 900 грн.

2. Nokia 6300 4G

Nokia вирішили повертати свою колишню могутність за допомогою своїх класичних телефонів, які перероблені на сучасний лад. Так, зараз мова йде про телефон Nokia 6300 4G. Якщо подивитися на загальні характеристики та функціонал телефону, то це прекрасний пристрій. Він отримав підтримку 4G, доступ до WhatsApp, YouTube і до браузерів. Єдиним і найбільшим його недоліком є акумулятор — 1500 мАг, чого недостатньо для користування всім функціоналом. Якщо ж на телефоні не використовувати 4G, WhatsApp та YouTube, то батареї буде цілком достатньо на 2 дня користування. В іншому випадку, його прийдеться заряджати так часто, як і смартфони — один раз в день. Телефон можна купити за 900 грн.

1. Nokia 8000 4G

Ще один представник Nokia, який отримав дещо кращі характеристики за Nokia 6300 4G - Nokia 8000 4G . Цей телефон оснащений більшим дисплеєм (2,8 — дюймів), що робить його більш практичним у користуванні, ніж попередні телефони. Він також тримав доступ до WhatsApp, YouTube і браузерів, але проблема в нього така ж, як і попереднього телефону — акумулятор на 1500 мАг. Автономність роботи залишиться на тому ж рівні, що й в попереднього телефону — близько 2-х днів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як смартфони впливають на людей

Протягом останніх 5-ти років, смартфони стали неймовірно "розумними" і їх "розвиток" продовжується й далі. Ми вже настільки звикли до...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -