Реклама

Названо найкращі смартфони від компанії Samsung до 7 000 грн

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Для тих людей, які хочуть собі придбати смартфон, але не хочуть китайський або американський смартфон, варто глянути на корейського виробника смартфонів — Samsung. Для такого випадку, буде названо найкращі смартфони від компанії Samsung до 7 000 грн, які підійдуть більшості українців.

№4 - Samsung Galaxy A41

Це сучасний смартфон, який і відповідає більшості вимог по функціоналу. Galaxy A41 оснащений великим 6.1-дюймовим Super AMOLED екран з FHD + розширенням. Крім цього, смартфон отримав підтримку технології NFC, порт Type-C та ще багато чого, що стане в нагоді. В загальному, цей смартфон підійде більшості користувачів і буде справно виконувати всі поставлені цілі. Єдиним недоліком цього смартфона можна назвати його невеликий акумулятор на 3500 мАг, чого повинно вистачити на один день помірного користування. Вартість смартфона складає 6500 грн.

№3 - Samsung Galaxy A31

Цей смартфон можна також включити в найкращі смартфони Samsung, хоча він і попередник Galaxy A31. Даний смартфон отримав ще більший екран ніж в Galaxy A41, а саме 6.4-дюймовий AMOLED. В плані автономності, цей смартфон також кращий оскільки він живиться від акумулятора на 5000 мАг, чого цілком достатньо для активного користування цілий день. В Україні він коштує 6000 грн.

№2 - Samsung Galaxy M21

Це супер автономний смартфон від компанії Samsung і цим він виділяється від всіх інших смартфонів компанії. Смартфон живиться від акумулятора на 6 000 мАг, чого цілком достатньо для двох днів активного користування. Крім цього, Galaxy M21 отримав 4 Гб оперативної пам’яті та потрійну камеру з основною на 48Мп. В Україні смартфон коштує 6 000 грн.

№1 - Samsung Galaxy A51

Цей смартфон вважається одним із найпопулярніших серед смартфонів до 7 000 грн. Він отримав найкращі камери, сучасний дизайн, великий 6.4-дюймовий AMOLED дисплей та багато іншого цікавого. В Україні він коштує 6500 грн.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Просочилися технічні характеристики Samsung Galaxy M21 2021 Edition

Ще в березні 2020 року Samsung анонсувала смартфон Galaxy M21. Нещодавно на консолі Google Play був помічений телефон із назвою Galaxy M21...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -