Home Новини сучасних технологій Названо найочікуваніший українцями смартфон в 2021 році

Названо найочікуваніший українцями смартфон в 2021 році

0

Сьогодні було названо найочікуваніший українцями смартфон в 2021 році. Цей смартфон буде продовженням лінійки популярних смартфонів не тільки в Україні, а у всьому світі. Нещодавно випущений смартфон буквально розбирали як “гарячі пиріжки” і зараз він в досить великому дефіциті у всьому світі. Так ось, наступний смартфон, який вийде цього року, обіцяє бути не менш популярним, не менш бажанним, не менш інноваційним і не менш дорогим. Швидше за все, ви здогадалися, що мова йде про майбутній смартфон Apple iPhone 13.

Так, цей смартфон найжаданніший серед великої кількості українців, що є великими шанувальниками продукції Apple. Тепер детальніше.

Смартфон Apple iPhone 13 може не вийти з такою назвою, оскільки з’явилася непідтверджена інформація, що новинка буде називатися iPhone 12s. Цей смартфон, як і всі попередні флагмани компанії Apple, отримає багато нових і цікавих функцій.

Для прикладу, вже відомо, що смартфон отримає лазерний далекомір, який використовується для точного визначення глибини сцени і відстані до людей та предметів. Націкавіше те, що далекомір буде доступний у всіх версіях смартфона iPhone 13 / iPhone 12s, а не тільки у версіях Pro та Pro Max.

Відомо, що майбутня новинка отримає більш високу швидкість інтернет -підключення, якщо конкретніше, то смартфон буде підтримувати Wi-Fi 6E. Стандарт Wi-Fi 6E розширює можливості Wi-Fi 6 до діапазону частот 6 ГГц .

Нещодавно повідомлялося, що зміни торкнуться і дисплеїв. Смартфони будуть використовувати дисплеї з новою технологією LTPO, яка відкриває шлях до частоти оновлення 120 Гц.

В смартфона Apple iPhone 13 / iPhone 12s будуть використовуватися 5G модеми власного виробництва компанії, тобто варто очікувати, що підтримку 5G отримають всі смартфони із майбутньої лінійки.

Також нещодавно повідомлялося, що Apple випробує на iPhone 13 / iPhone 12s новий вид акумуляторів, а точніше м’які акумулятори. Такі акумулятори дозволять знизити витрати і сприятимуть економії внутрішнього простору.

Декілька непідтверджених чуток

Перша стосується того, що новинки можуть отримати рекордний об’єм внутрішньої пам’яті, а саме 1ТБ. Звісно, такий об'єм був би непоганий, але знаючи компанію Apple важко віриться, що майбутній смартфон отримає 1ТБ.
Друга стосується того, що в смартфонах iPhone 13 / iPhone 12s будуть відсутні порти для зарядки.

Третя партія чуток стосується підекранної камери. Інсайдери запевняють, що смартфон отримає таку технологію. Це цілком можливо, оскільки багато компаній зайняті удосконаленням цієї технології.

Як бачите, цей смартфон не просто так такий жаданний серед фанатів Apple. Якщо більша частина цієї інформації буде задіяна в майбутньому смартфоні, то нас очікує надзвичайно технологічний та просто крутий смартфон від Apple.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version