Реклама

Названо найпопулярніші бездротові навушники в світі

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні було названо найпопулярніші бездротові навушники в світі. Дослідники Counterpoint Research поділилися статистикою по ринку носимих пристроїв в третьому кварталі 2020 року. Вони розповіли, що головним фактором зростання ринку були бездротові навушники.

Як пишуть аналітики, щорічні поставки бездротових навушників мають зрости на 83% в 2020 році (підсумки року ще не підведені). На графіку нижче відображені всі сегменти ринку носяться пристроїв: видно, що найбільша частка належить навушників.

Названо найпопулярніші бездротові навушники в світі

Аналітики вважають, що зростання поставок бездротових навушників росте через те, що все більше виробників прибирають 3,5 роз’єми з смартфонів і аксесуари з комплекту їх поставок.

Що стосується самих популярних навушників по всьому світу, то це моделі Apple - їх частка становить 29%. За ними слідують пристрої Xiaomi - 13%.

Названо найпопулярніші бездротові навушники в світі
ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям назвали 5 причин, чому необхідно видалити соцмережі

В Україні більшість людей активно користується соціальними мережами і якщо раніше таких було декілька, то зараз основною вважається Facebook....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -