Реклама

Названо негативні наслідки дистанційного навчання

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

У зв’язку із нинішньою світовою ситуацією, більшість навчальних закладів перейшли або переходять на дистанційне навчання. Якщо проаналізувати думки ректорів, професорів та викладачів навчальних закладів, то можна зробити висновок, що онлайн-навчання шкодить здоров’ю та знижує якість освіти.

Дана думка обґрунтовується тим, що така форма навчання виступає більше як самоосвіта, а не всі учні та студенти є настільки дисциплінованими, що б якісно її здійснювати. Та й не всі педагоги готові до віддаленого навчання, так як немає тісного зв’язку з аудиторією та необхідної віддачі.

Загалом, онлайн-навчання все ж може підійти певним спеціальностям, до прикладу студентам гуманітарного профілю. Ті самі юристи можуть якісно займатись віддалено, так як в подальшому вони все-одно повинні проходити практику у різних відомствах. Але все-таки, для надання якісної освіти, викладачі повинні тісно співпрацювати із студентами.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Оголошено дату релізу Asus ROG Phone 3

Раніше ми повідомляли, що Asus ROG Phone 3 готується до презентації, але дата релізу ще не оголошувалася. Відомо було...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -