Реклама

Названо непотрібні додатки на Android-смартфонах, які можна видалити без наслідків

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Як ми вже раніше повідомляли, кожен Android-смартфон має певний набір попередньо встановлених додатків. Список цих додатків може відрізнятись на різних смартфонах, оскільки все залежить від того, з ким має партнерські стосунки виробник смартфона. Крім цього, на Android є ще досить багато додатків, які встановлюють через свій функціонал, тобто це такі додатки, які необхідні майже всім користувачам смартфонів (Погода, Годинник, Будильник, Календар і схожі). Зараз же буде названо непотрібні додатки на Android-смартфонах, які можна видалити без наслідків.

Якщо видаляти додатки типу Будильника і схожі нема сенсу, то великий набір інших додатків все ж варто видалити. Також нагадуємо, що на Android є достатньо додатків системних, які видалити повністю не вийде - їх можна тільки вимкнути.

Так ось повертаємось до додатків, які можна видалити. Серед таких можна назвати Google Duo. Цей додаток призначений для здійснення відеодзвінків, але в Україні він не користується популярністю. В нас з цим добре справляються месенджери (для неофіційних дзвінків) та сервіси для відеоконференцій (Zoom, Google Meet та схожі).

Відповідно, якщо ви ні разу ним не користувалися, то можна видалити.
Наступним таким додатком стане Google Музика (Google Фільми також). Ви хоча б один раз відкривали ці додатки? Швидше за все, що ні, оскільки з покупкою контенту в нас й так ще проблеми, а якщо вже хтось і вирішує щось придбати офіційно, то віддасть перевагу Spotify, Netflix або ж iTunes. Крім цього, ці два додатки більше користуються популярністю в США та Європі.

Наступний додаток Wear, який призначений для розумних годинників від компанії Samsung. В більшості випадків, цей додаток не використовується, а значить додаток можна спокійно видаляти. Винятком може стати наявність смарт-годинника від Samsung.
Ще один додаток, який можна зустріти на смартфонах Samsung - Smart Switch. Цей додаток призначений для перенесення ваших даних із старого смартфона Samsung на новий. Навіть якщо вам колись стане в нагоді цей додаток, його завжди можна буде завантажити з Play Market, відповідно можна видаляти.

Ще на багатьох смартфонах можна побачити додатки LinkedIn та Facebook. Це дві соціальні мережі, одна з яких досить популярна в Україні. Особисто я не користуюся LinkedIn, тому й видаляю з смартфона. З Facebook дещо важче, оскільки нею користуюся, але додаток все рівно видалив і при потребі (досить рідко) переходжу туди через браузер. Так і смартфон не завантажений зайвими додатками і сам Facebook не працює в фоновому режимі на смартфоні.

Ви особисто можете переглянути перелік додатків, які встановлено на вашому смартфоні і видалити або деактивувати ті, якими ви не користуєтесь. Так ви звільните більше простору на смартфоні, зменшите навантаження на апаратну частину і смартфон просто буде більш охайним.

Також нещодавно було названо 6 небезпечних Android додатків, які необхідно негайно видалити з свого смартфона.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Кнопкові телефони знову стають популярними серед українців

Якщо ви звертали увагу, то зараз можна зустріти на вулиці досить багато власників кнопкових телефонів, які з радістю відмовилися...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -