Реклама

Названо основні переваги та недоліки смартфона Realme 8 5G

Останні Новини

Українці не дуже спішать купувати телефони, які підтримують 5G. Адже у нас цієї мережі ще немає і не відомо коли з’явиться. Не зважаючи на це, смартфони, які підтримують цю функцію, варті того, щоб ними цікавитись при виборі нового ґаджета.

Сьогодні мова піде про чудову новинку Realme 8 5G. Розпочнемо знайомство із стандартних характеристик. В цьому смартфоні стоїть процесор Dimensity 700. Екран розміром 6,5 дюйма, підтримує FullHD+ та має частоту оновлення 90 Гц. Пам'ять може бути на 4/64 Гб або на 4/128 Гб. Камера доволі непогана, основна на 48 Мп, додаткові 2 та 2 Мп. Акумулятор дозволяє телефону працювати достатньо часу без підзарядки, адже він на 5000 мАг. В телефоні є Bluetooth, Wi-Fi та NFS (можливість безконтактної оплати).

Цікаво: 4 найкращих бюджетних моделей смартфонів з достатнім набором необхідних функцій

Тепер порівняємо дві моделі практично з однаковими назвами - Realme 8 та Realme 8 5G. Здається, що 5G в назві нічого не повинно змінити в функціях телефону, але це не так.


В цих двох телефонах різний дисплей. В першого AMOLED з частотою оновлення 60 Гц, а у другого IPS 90 Гц. В звичайному Realme краща камера та вища швидкість повного відновлення батареї. Але Realme 8 5G трохи швидший.

В ціні теж є різниця, але не велика. Модель Realme 8 трохи дорожча.


Як бачите, смартфон Realme 8 5G не у всьому кращий, але переваги свої точно має. Тому, при виборі телефона розглядайте варіанти з назвою, яка містить приставку 5G, адже це може означати наявність цікавих та хороших функцій.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Nokia представить нові смартфони 22 вересня

Позначте свої календарі.Nokia представить нові смартфони 22 вересня. Юхо Сарвікас, головний директор з питань продуктів HMD Global, завітав до Twitter,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -