Реклама

Названо основні переваги та недоліки смартфонів Xiaomi

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Xiaomi протягом останніх декількох років виросла і вже далеко не асоціюється як виробник бюджетних смартфонів. Зараз вони розширили своє виробництво і пропонують не тільки смартфони під власним брендом, а й під Redmi, Black Shark та Pocо. Зараз же, буде названо основні переваги та недоліки смартфонів Xiaomi.

Асортимент

Скажемо так, якщо подивитися на весь асортимент та різноманітність смартфонів від Xiaomi та суббрендів, то стає зрозумілим, що Xiaomi можуть задовольнити будь-якого потенційного покупця. Хочете флагманський смартфон, бюджетний, середньобюджетний, геймерський, з унікальним дизайном, автономний, малий або великий і тому подібне, в Xiaomi доступні смартфони для всіх.

Екосистема

Xiaomi запозичили ідею в Apple та почали розвивати власну екосистему. Зараз компанія пропонує не тільки широкий асортимент смартфонів, а й навушників, телевізорів, ноутбуків, холодильників, побутової техніки і ще багато чого. В купі, всім цим можна керувати з смартфона. Дійсно вражає, особливо розмах компанії і бажання займати перші місця в продажах серед різної електротехніки.

MIUI

Можливо це і не найбільша перевага Xiaomi, але вона однозначно варта уваги, оскільки MIUI суттєво відрізняється від інших оболонок. Так, часом з нею виникають проблеми, але це більше пов’язано з великою кількістю пристроїв, які працюють під її управлінням.

Оболонка MIUI виглядає справді ефектно і в Xiaomi весь час її удосконалюють і додають різноманітні нові та цікаві функції.

Ціни

Заперечувати той факт, що смартфони в Xiaomi суттєво дешевші, ніж в конкурентів, не буде заперечувати ніхто. Про це та про причини такої дешевизни ми писали раніше. Якщо цікаво, то переходьте за цим посиланням.

Так ось, дешевими в компанії є не тільки смартфони, а й багато інших розумних пристроїв, які справді стануть в нагоді кожному.

Автономність

Якщо взяти до уваги більшість смартфонів Xiaomi та суббрендів, то вони будуть пропонувати непогану автономність в 1-1,5 дня, що справді непогано, враховуючи розміри дисплеїв та потужності процесорів, на яких працюють їхні смартфони. Зараз більшість смартфонів компанії обладнані акумуляторами 5000 мАг, чого вистачає навіть більше, ніж на півтора дня автономної роботи.

Співвідношення якості та ціни

Дійсно, більшість смартфонів Xiaomi збалансовані в ціні і вони дуже часто розміщуються в наших рейтингах найкращих смартфонів ціна-якість. Більшість компаній, які випускають смартфони, часто завищують їхню вартість і в більшості випадків, така накрутка йде за бренд, або ж за те, що колись компанія була потужна та відома (Nokia, Motorola в приклад).

Стосовно недоліків смартфонів, то їх не так і багато. В більшості випадків, власники смартфонів скаржаться на якість матеріалів, з яких зроблені смартфони та на баги з MIUI (причини цього були описані вище).

Також нещодавно було розкрито нові можливості майбутньої MIUI 13 для смартфонів Xiaomi, Redmi і POCO.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Владельцам Android-смартфонов сообщили об очередном приложение, которое несет большую угрозу конфиденциальности

Стаття доступна українською...При пользовании смартфоном, мы часто скачиваем приложения для него с официального магазина Google Play? Даже не задумываясь...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -