Реклама

Названо основні поради, як суттєво продовжити життя вашому Apple iPhone

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Всім відомий той факт, що смартфони компанії Apple не “найживучіші” в плані автономної роботи. Особливо це відомо всім власникам Android-смартфонів. З якихось причин, компанія Apple не бажає укомплектовувати свої смартфони об’ємними акумуляторами і, відповідно, не повідомляє своїм клієнтам реальну ємність акумуляторів в iPhone. Звісно, в плані оптимізації, iPhone тримаються на високому рівні, але якщо вам недостатньо того, що пропонують в Apple, то зараз буде названо основні поради, як суттєво продовжити життя вашому Apple iPhone.

Порада 1. Завантажуйте фото в iCloud тільки через Wi-Fi.

У випадку, якщо ви завантажуєте в хмару всі зроблені фото, то варто відмовитися від завантаження з використанням мобільного інтернету. Вже давно відомий факт, що використання мобільних даних сильно виснажує акумулятор. Альтернативою стане відправка фото тільки при активному Wi-Fi. Для цього перейдіть в Налаштування, далі у Фото і вимкніть Стільникові дані.

Порада 2. Фонові оновлення.

Функція фонових оновлень корисна тим, що дозволяє відстежувати зміни в запущених додатках. Хоча це й перевага, але одночасно й недолік цієї функції, оскільки споживання енергії сильно збільшується. При вимкненій цій функції, функціонал вашого смартфона не постраждає, а от автономність покращиться.

Вимикаємо дану функцію перейшовши в Налаштування, далі в Основні та Оновлення Контенту. В даному меню ви можете вибрати додатки, яким варто заборонити фонові оновлення, а яким дозволити. Можете поекспериментувати.

Порада 3. Автоматичне відтворення відео та фото.

Дана порада більш профілактична, оскільки при автоматичному відтворенні відео та фото у фотогалереї, споживання енергії хоч і відбувається, але воно не настільки критичне. В будь-якому випадку, якщо ми взялися за скорочення споживання енергії, то дану функцію також варто вимкнути.

Для цього також переходимо в Налаштування і потім в Фото, та шукаємо Автовідтворення відео та Live Photo".

Порада 4. Отримання електронних листів.

Отримання електронних листів досить важлива річ, але коли вони приходять часто, та ще й у вигляді спаму, то користі від цього мало. Окрім цього, часті звернення до електронних скринь також потребують певної енергії акумулятора, тому краще або вимкнути цю функцію повністю, або ж налаштувати її таким чином, щоб листи приходили тільки тоді, коли ви розблоковуєте смартфон, або ж, щоб отримання відбувалося один раз в декілька годин.

Також нещодавно було Нназвано 4 особливості смартфона iPhone 13, про які ви могли не знати.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Опубліковано зображення навушників Xiaomi Mi Air 2 Pro

Протягом останніх тижнів, нові навушнки Xiaomi Mi Air 2 Pro у всіх на слуху. Ми уже отримували інформацію про...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -