Реклама

Названо проблеми, які вирішує скидання смартфона до заводських налаштувань

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Практично всі користувачі смартфонів стикалися з незрозумілими проблемами із смартфоном і в більшості випадків, їм рекомендували виконати різноманітні налаштування, очистку системи, видалення додатків і тому подібне. Але найчастіше можна почути рекомендацію – скидання смартфона до заводських налаштувань. Саме про це сьогодні поговоримо та буде названо проблеми, які вирішує скидання смартфона до заводських налаштувань.

І так, якщо для вас незнайоме це поняття, то під "скиданням до заводських налаштувань" мається на увазі повне очищення смартфона та повернення його до того вигляду, який був при випуску із заводу. Фактично, з вашого смартфона видаляються всі додатки, файли, документи, фото, оновлення - абсолютно все і залишається тільки ОС з тією версією, яка була в момент випуску смартфона.

Що ж вирішує скидання до заводських налаштувань? Вирішує воно досить багато і в першу чергу допомагає "реанімувати" смартфон від багатьох проблем.

Найчастіше, скидання допомагає в тому випадку, якщо смартфон був заражений вірусом, а антивірусні програми не можуть його виявити, або ж вірус вніс непоправимі зміни в ОС. В такому випадку, скидання врятує ваш смартфон, оскільки очистить все, що було на смартфоні і поверне чисту версію ОС.

Скидання також допомагає в тих випадках, коли смартфон переходить в циклічні перезавантаження. Завдяки скиданню також буде очищено все зайве, та буде усунуто всі ймовірні несумісності.

Також скидання може стати в нагоді, якщо ви завантажили шкідливий або несумісний додаток, або отримали для додатку або ОС оновлення, яке перетворило смартфон в цеглину.

Фактично, скидання до заводських налаштувань виправляє всі проблеми, які виникли на смартфоні. Проблемою скидання є те, що ви позбуваєтеся всіх своїх фото, відео, аудіо та додатків. Відповідно, рекомендовано періодично робити резервні копії, які у випадку скидання смартфона, можуть врятувати ваші архівні фото та відео.

Також нещодавно було названо додатки, які не рекомендується видаляти з Android-смартфонів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо причини, чому WhatsApp ще популярний серед українців

Якщо подивитися офіційну статистику з Google Play та App Store, то найпопулярнішим месенджером (з найбільшою кількістю завантажень) стане месенджер...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -