Реклама

Названо простий та швидкий спосіб пошуку необхідної фотографії у галереї

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Я думаю, що кожному із нас була знайома проблема, коли терміново потрібно знайти конкретну фотографію із знайомою людиною, чи знімок будівлі, яку Ви сфотографували за кордоном. Але фото знаходиться дуже далеко, можливо ще на самому початку чи десь в середині, і віднайти її здається неможливим.

І щоб полегшити цю задачу, розробники Google Photo, додали до нього функцію, з допомогою якої можна легко знайти необхідний знімок чи відео.

Цікаво: Відомо, як захистити свої фото на iPhone від сканування компанією Apple.

Насамперед, потрібно сказати, що пошук маленьких дрібниць на фото, таким способом, більше всього не закінчиться успіхом. Але, як вище було сказано, функція слугує для пошуку більш масштабних предметів.

Як знайти фотографію (по кроках):

Перший крок.

Для початку потрібно відкрити додаток «Google Photo» (якщо Ви ще не маєте його на своєму смартфоні, можна вільно завантажити з Play Market (для Android) або з App Store (для iOS).

Другий крок.

Далі потрібно знайти функцію «Пошук» і вписати основний предмет чи людину, яка знаходиться на фотографії, потрібній Вам. Після цього, отримаєте результат пошуку, який обробив додаток. З поміж висвітлених знімків, оберіть той, який шукали.

Звісно, необов‘язково здійснювати пошуки саме таким способом. Якщо Ви пам‘ятаєте дату, день або місце, коли зробили конкретний знімок, можна віднайти необхідну фотографію набагато простіше.

Існує ще пошук фотографій (людей) за іменами.

Перший крок.

Запросити конкретну людину до додатку «Google Photos» (цю функцію просто знайти у налаштуваннях).

Другий крок.

А далі обрати потрібну особу по маленьких фотографіях. Після цього Вам запропонується весь перелік знімків з цією людиною.

Щоб знайти декілька схожих зображень за однаковою темою, можна фільтрувати та вписувати потрібні Вам теми.

Цікаво: В Google Фото для Android – смартфонів з’являться нові інструменти для редагування зображення.

Ось приклад:

В «Пошуку» пишете «літо», «літо 2021» і далі система запропонує всі знімки за цими критеріями.

Як висновок, можемо сказати, що з додатковими функціями Google Photos стало набагато простіше знаходити потрібну інформацію, в часності - фотографії та відео.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Нові можливості багатозадачності в планшетах на iPadOS 16

Мало хто не знає, що вчора відбувалася чергова конференція від Apple, на якій були представлені нові продукти, а саме...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -