Реклама

Названо причину, через яку смартфон не бачить SIM-карту

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Купівля нового телефону може бути досить захоплюючою. Але навіть невелика гикавка може погіршити ваш настрій. Наприклад, “SIM-карту неможливо розпізнати ” – одна з найпоширеніших проблем, які виникають у багатьох користувачів Android. Це проблема не лише у нових телефонах, навіть старі телефони іноді можуть почати відображати цю помилку раптово, здавалося б, без поважних причин.
Якщо виникають труднощі з читанням SIM-картки навіть після її вставки, залежно від вашого телефону, може з’явитися повідомлення про помилку, наприклад: “Не вставлено SIM-карту”, “Немає послуги”, “Вставте SIM-карту”, “Помилка ініціалізації SIM-картки”, або” SIM-карту неможливо виявити “. Відповідно, сьогодні було названо причину, через яку смартфон не бачить SIM-карту.

Найчастіше це трапляється, коли SIM-карта вставлена ​​неправильно. Однак це не єдина причина. Якщо ви зіткнетеся з одним із цих повідомлень, ось кілька способів виправити таку помилку. Я впевнений, вони будуть корисні!

1. Перезавантаження смартфона

У більшості випадків вирішення цієї проблеми вирішується на перезавантаженні телефону. Перезавантаження телефону перезапускає ОС та програми. Якщо SIM-карту не вдається виявити через якусь проблему програмного забезпечення, перезапуск може потурбуватися про неї досить легко. Він також спробує відновити зв’язок з мережею, і при цьому почнеться новий пошук SIM-картки.

Натисніть і утримуйте кнопку живлення, доки не з'явиться меню перезавантаження і вибирайте його. Навіть якщо перезапуск не вирішить проблему, спробуйте інше рішення.

2. Закріпіть SIM-слот і повторно встановіть SIM-карту

Деякі проблеми зі слотом SIM, які можуть спричинити цю проблему:

- SIM-карта вставлена ​​неправильно.

- Скупчення пилу над гніздом та пристроєм для зчитування SIM-карт, що робить неможливим належне зчитування картки.

3. Перейдіть в Авіарежим і знову включіть мережу

Якщо перезавантаження телефону або повторна вставка карти не вирішили проблему, ймовірно, що нічого страшного в гнізді для SIM-картки немає. Якщо SIM-карта працює на будь-якому іншому телефоні, також очевидно, що з картою теж нічого немає. Іноді перемикання з режимом польоту вирішує проблему.

4. Змінити режим мережі

Хоча рідко, користувачі іноді вибирають неправильного постачальника мережі, що призводить до проблеми із SIM-карткою. Щоб вирішити цю проблему, змініть режим мережі на автоматичний.

Остаточний вердикт

Після того, як ви спробували все вище зазначене і ваш телефон все ще не читав вашу SIM-карту, можливо ваш пристрій потребує ремонту. Або якщо він ще на гарантії, відвідайте магазин, в якому ви його придбали. В гіршому випадку, відвідайте офіційний магазин вашого оператора, щоб вони перевірили вашу SIM-карту .

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Lenovo представили бюджетний розумний годинник з Google Assistant

Нещодавно, Lenovo представили бюджетний розумний годинник з Google Assistant, який є дешевшою версією Lenovo Smart Clock. Для того, щоб...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -