Реклама

Названо причини, через які термінал Приватбанк не приймає гроші

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Досить часто бувають випадки, що при поповненні своєї банківської карти, або ж оплати послуг через термінал, він не приймає деякі купюри і повертає їх. Навіть після 5-10 спроби, він навідріз відмовляється її прийняти і все. Зараз же, буде названо причини, через які термінал Приватбанк не приймає гроші.

Найперше, не варто хвилюватися. Термінали часто можуть не приймати деякі купюри з першого разу. Зазвичай, після 2-3 спроби, термінал її приймає. Якщо ж, навіть після декількох спроб він не прийняв її, то можливий варіант, що термінал самообслуговування переповнений.

Якщо це дійсно так, то через певний час повинні приїхати інкасатори та замінити повні касети для купюр на пусті.

Також можливий випадок, що ви почали користуватися терміналом, а в нього стався програмний збій. Якщо така ситуація дійсно трапилася, то через декілька хвилин після такого збою, повинне з'явитися віконце з інформацією про те, що термінал тимчасово не працює. В даному випадку, краще йти шукати інший термінал, оскільки ремонт може зайняти деякий час і не факт, що в той же день він знову почне працювати.

Також ймовірно, що є проблеми з вашою купюрою. Серед найпоширеніших проблем із купюрою можна назвати її стан, а саме брудна купюра, надірвана, помнута або ж навіть підробка. Також можливий варіант, що купюра нова і система терміналу ще не розпізнає її.

Повернемося до підробок. Цей варіант досить часто можна зустріти і від такого не застрахований ніхто, особливо якщо це дійсно якісна підробка, яка вже була в обігу раніше. В терміналах діє спеціальна система, яка розпізнає фальшиві гроші. Якщо термінал не приймає таку купюру, то варто звернутися у відділення банку та віддати її на перевірку. Якщо купюра буде справжня, то вам її повернуть, а якщо фальшивка, то прийдеться пояснити звідки вона у вас.

Знову ж таки, на фальшиві гроші натрапити рідкість, тому зазвичай термінали не приймають купюри через те, що переповнені, або ж в них технічні проблеми.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Huawei знайшла заміну додатку Google Maps

Сьогодні надійшла інформація, що компанія Huawei знайшла заміну додатку Google Maps. Згідно отриманої інформації, додаток Moovit нарешті можна завантажити...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -