Реклама

Названо сім причин, чому ПриватБанк може відмовити вам у кредиті

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Досить часто бувають випадки, що до покупки смартфона або іншого пристрою не вистачає певної суми. Якщо не хочеться позичати в родичів, то завжди можна звернутися в ПриватБанк, який має найкращу репутацію серед всіх банків України.

І ось, ви йдете в банк, говорите що вам потрібен кредит на певну суму, потім працівники банку оцінюють всі ризики і повідомляють вас, що видати кредит не можуть. У вас зникає настрій і покупка бажаного пристрою відкладається до кращих часів. Для того, щоб в майбутньому ви не потрапляли в таку неприємну ситуацію і були підготовленими до візиту в банк, рекомендуємо ознайомитися з матеріалом, де було названо сім причин, чому ПриватБанк може відмовити вам у кредиті.

1. Ви не відповідаєте вимогам банку

Найчастіше банк відмовляє в кредиті саме таким чином. На це може вплинути багато факторів, а саме ваш вік, місце роботи, стаж, непогашені кредити,сума кредиту і тому подібне.

Перед відвідуванням банку, рекомендовано ознайомитися із вимогами ПриватБанку до кандидатів на отримання кредиту.

2. Ви допустили помилку в документах

Також досить часта причина. Зазвичай таке відбуваться тоді, коли при заповненні документів хтось сильно квапився, або ви, або працівник банку. Часто буває, що в заявці на кредит було неправильно вказано ім’я, прізвище або інша інформація.

Завжди перевіряйте всі свої дані декілька разів, щоб зайвий раз не відвідувати відділення банку.

3. У вас занадто багато кредитів

Так, це також важлива причина, щоб відмовити вам в кредиті. Неофіційне правило банків забороняє видавати кредити тим особам, в яких більше 40% доходів витрачається на погашення попередніх кредитів.

4. Часто зверталися за кредитом

Якщо ви раніше часто зверталися в інші банки для отримання кредиту і вам відмовляли, велика ймовірність, що в ПриватБанку вам також відмовлять. В кращому варіанті, ваш запит будуть ретельно перевіряти, щоб знайти причину відмови в інших банках.

Варто не забувати, що кожен банк може перевірити вашу кредитну історію, щоб вдостовіритися у вашій відповідальності та платоспроможності.

5. Зіпсована кредитна історія

Те, про що ми писали вище. Кожен банк, може отримати доступ до вашої кредитної історії і якщо вона погана, кредит вам не видадуть. Що мається на увазі під поганою кредитною історією? Ви прострочували виплати попередніх кредитів, у вас є заборгованість і тому подібне.

Рекомендується брати кредит в тому банку, в якому отримуєте свою зарплатню або маєте там депозит.

6. Аналітика банку проти вас

Зазвичай, це схоже до кредитної історії, тільки в даному випадку проходить перевірка не тільки ваших кредитів, а й того, чи ви поручалися за когось, чи мали заборгованості за комуналку, чи зверталися в мікрофінансові установи і тому подібне.

7. Відсутня кредитна історія

Як не дивно, але навіть в такому випадку можуть відмовити в кредиті. В ПриватБанку просто не знають ваших можливостей і не знають, чи ви будете вчасно його виплачувати.

В більшості випадків, якщо мова не йде про іпотеку та позику для покупки автомобіля, ПриватБанк не буде вас так сильно перевіряти. Якщо сума кредиту не буде більшою за 10 тис. грн., то кредит видадуть без зайвих запитань і з мінімальним набором документів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Sony опублікували список ігр , які будуть несумісні з PS5

Компанія Sony вирішила ще раз прояснити питання про зворотню сумісність нової консолі PlayStation 5 з іграми під приставки минулих...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -