Реклама

Названо смартфон дешевший 4000 грн з функціоналом флагманів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Всі ми полюбляємо бюджетні смартфони саме через те, що вони завжди цікаві своєю начинкою, яка кожного разу дивує навіть серйозних критиків смартфонів. Сьогоднішній смартфон якраз відноситься саме до таких, оскільки він супербюджетний (коштує до 4000 грн), стильний, сучасний та з деякими елементами, які своєрідні флагманським смартфонам.

Мова зараз піде про смартфон, який було випущено тільки нещодавно, 4 січня, але за своїми характеристиками вже здивував багатьох. Цим смартфоном виявився пристрій компанії Transsion Holding - Tecno Spark 8 Pro. Даний бренд в Україні досить відомий і купують їхні смартфони саме через стабільність роботи і бюджетність.

Стосовно самого смартфона, то Tecno Spark 8 Pro отримав справді непогані характеристики, як для свого цінового сегменту. Для прикладу, він отримав восьмиядерний процесор MediaTek Helio G85, який працює в парі з 4/6 ГБ оперативної та 64/128 Гб внутрішньої пам'яті, що вже непогано, як для смартфона за 100+ доларів.

Названо смартфон дешевший 4000 грн з функціоналом флагманів

Наступний фактор, на який варто звернути увагу - дисплей, а він тут досить таки великий. Якщо конкретніше, то Tecno Spark 8 Pro отримав 6,8-дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю 2460х1080 пікселів, яскравістю до 500 ніт та частотою оновлення сенсорного шару 140 Гц. Справді, дисплей заслуговує уваги.

Стосовно автономності, то з цим тут також відсутні проблеми, оскільки живиться Tecno Spark 8 Pro від акумулятора 5000 мАг, що гарантує 1-2 дня автономної роботи. Окрім цього, смартфон підтримує швидку зарядку потужністю 33 Вт, завдяки якій, смартфон заряджається до 90% за 1 годину, а таке не часто зустріти навіть в середньобюджетному сегменті.

Цікаво: Розкрито технічні характеристики смартфона Tecno Pova.

Фотоможливості виглядають цілком адекватно, оскільки смартфон отримав потрійну систему камер з основною 48 Мп та додатковими 2 Мп + 2 Мп і фронтальною 8 Мп. Окрім цього, смартфон отримав сканер відбитків пальців (кнопка на бічній стороні), аудіороз'єм 3,5 мм та доступний в чотирьох кольорах.

Зараз продажі смартфона розпочалися в Індії, а до України він добереться протягом найближчих 1-2 місяців, тому додавайте собі цей матеріал в замітки, щоб бути першими, хто зможе його придбати.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Nokia розробляє новий смартфон з номером моделі TA-1333

Сьогодні ми дізналися, що Nokia розробляє новий смартфон з номером моделі TA-1333. Відповідний пристрій був помічений на веб-сайті сертифікації FCC,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -