Реклама

Названо спосіб використання двох мобільних номерів на одній SIM-карті

Останні Новини

Багато смартфонів сьогодні на ринку представлені із можливістю використання двох сім-карт і для багатьох користувачів це дуже зручно. А чи знали ви про можливість отримання двох номерів на одній SIM-карті? Така функцій, а саме функція «додатковий номер», присутня в списку багатьох операторів, не винятком стали і українські. Давайте розглянемо її можливості.

Суть функції з отримання додаткового номера на уже наявну в вас сім-карту полягає в отриманні вами віртуального номера. Даний номер можна використовувати як для дзвінків та повідомлень, так і для реєстрації в соцмережах та інших ресурсах. Для використання даного номера, вам потрібно буде використовувати додатковий код, який надасть вам оператор і відповідно, при отриманні дзвінків ви також будете бачити перед номером цей код.

Отже, такого типу віртуальний номер є чудовою альтернативою двох окремих SIM-карт. І основною його перевагою є можливість використання його лише на окремих ресурсах, тим самим розділити певні сфери свого життя. Та й це ще один метод захисту від небажаних дзвінків (спам чи шахраїв).

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям розповіли, як правильно вибрати банківську карту

Майже всі українці використовують банківські карти, оскільки вони надзвичайно прості та зручні у використанні. Крім цього, при наявності банківської...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -