Реклама

Названо спосіб зробити із смартфона комп’ютерну мишку

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

У всіх із нас є вдома або на роботі комп’ютери або ноутбуки до яких під’єднані мишки. Досить часто буває таке, що мишка виходить з ладу і це цілком очікувано, оскільки в нас у використанні зазвичай бюджетні “миші”, в яких обмежений термін експлуатації. Можливий навіть випадок, що мишка просто впала на підлогу і перестала працювати. В випадку, коли ви використовуєте ПК, то відсутність мишки може стати проблемою, особливо тоді, коли ви робите щось надзвичайно важливе.

Ймовірно, що на такі випадки у вас дома може бути додаткова мишка, яка спецільно трималася для такого випадку, а можливо й таке, що у вас нема запасної мишки. Якщо ж у вас відсутня запасна мишка, то наш спосіб спеціально для вас.

І так, для того, щоб зробити із смартфона комп’ютерну мишку необхідно: Wi-Fi і власне смартфон. Тепер необхідно перейти в Google Play і завантажити додаток Remoute Mouse (або схожі до нього). Встановлюємо цей додаток на смартфон. Паралельно з цим, завантажуємо цей додаток для ПК із офіційного веб-сайту і також встановлюємо.

Після завершення встановлення на смартфоні і на ПК, за допомогою Wi-Fi з’єднуємо два пристрої. В додатку Remoute Mouse все максимально просто і зрозуміло, тому проблем при налаштуванні не повинно виникнути.

Смартфон можна використовувати як тачпад, або як мишку (при умові наявності гіроскопу). До того моменту, поки ви не придбаєте нову мишку, смартфон буде прекрасно справлятися з своєю новою функцією.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

В Україні можна замовити новий смартфон Apple iPhone 12 Purple з суттєвою знижкою

Не так давно, компанія Apple провела свою чергову презентацію, де було представлено новий iPhone. Не варто сильно радуватися, оскільки...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -