Реклама

Названо способи, які “освіжать” ваш Android – смартфон

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Яка найчастіша причина покупки нового смартфона? В більшості випадків, причиною для покупки нового смартфона є те, що вас не влаштовує ваш смартфон. Причиною може стати як його зовнішній вигляд, так і його повільна робота, нестача внутрішнього простору, проблеми з акумулятором і тому подібне. В даному матеріалі розглянемо випадок, коли причиною для покупки нового смартфона стало те, що старий смартфон вже не подобається. В такому випадку, зараз буде названо способи, які “освіжать” ваш Android – смартфон і тим самим, ви відкладете покупку нового смартфона мінімум на 1 рік.

Лаунчер

Найчастіше, причиною для зміни смартфона стає саме те, що його інтерфейс вже просто “приївся” і хочеться чогось нового. Щоб змінити інтерфейс свого смартфона необхідно просто завантажити новий лаунчер через офіційний магазин Google Play. Там ви зможете знайти неймовірну кількість інтерфейсів, які дійсно освіжать ваш смартфон.

Нові іконки (ярлики)

За допомогою нових іконок можна ще більше змінити досвід користування смартфоном, оскільки старі іконки також з часом набридають. В Google Play також доступна велика кількість додатків, які підійдуть для різних користувачів із різними смаками. Для прикладу, можна завантажити White Icon Pack, Viral - Free Icon Pack, або ж Pixel Icon Pack.

Шпалери

Якщо ми змінили інтерфейс та іконки, то можна взятися за шпалери. Повірте, нові шпалери разом з іконками та лаунчером дійсно перетворять ваш смартфон в абсолютно новий, не схожий до інших. Додатків із галереями шпалер також велика кількість в Google Play. Просто вибирайте ту шпалеру, яка ідеально підійде під іконки та інтерфейс.

Екран блокування

В даному випадку, також можна змінити зображення і додати деякі нові віджети, які можуть стати корисними для вас. Єдина рекомендація — уникати анімованих зображень, оскільки енергоспоживання буде підвищене, відповідно автономність зменшиться.

Аксесуари

В даному випадку можна замінити свій старий чохол на якийсь новий, що дійсно буде відображати ваш характер та вподобання. Підібрати гарний чохол не складе проблем, оскільки відомий китайський інтернет-магазин пропонує надзвичайно великий вибір захисних чохлів для різноманітних смартфонів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Huawei Mate 40 – найкращий смартфон серед Android-смартфонів

Huawei Mate 40 - найкращий смартфон серед Android-смартфонів. З такою заявою виступили в компанії Huawei. Один з керівників Huawei...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -