Реклама

Названо способи збільшення внутрішньої пам’яті в смартфоні

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Майже в кожного користувача, з часом починає не вистачати місця на телефоні. А коли доходить до скачування нових програм, фото, відео, приходится щось видаляти, щоб завантажити нове.

Насправді, є дуже багато способів як збільшити пам'ять на телефоні. І тут ми розповімо про декілька з них.

Важливо видаляти кеш з додатків. Цим багато хто нехтує, але це не правильно. Кеш в додатках забирає багато місця. Особливо це стосується соцмереж, де багато переглянутого контенту. Кеш можна видаляти разом весь, а можна окремо з кожної програми. Щоб видалити весь відразу, зайдіть в налаштування, знайдіть пункт "пам'ять", далі натисніть "кеш" і "очистити". Якщо ж очищати окремо кожну програму, то в налаштуваннях заходьте в розділ "програми", обирайте яку саме очистити і видаляйте зайве.

Дуже часто в телефоні є непотрібні програми, фото, відео, документи і т.д. Це все треба також відразу видаляти. Час від часу дивіться, які програми у вас на телефоні, можливо, якимись ви вже не користуєтесь, тому видаляйте. Так само і з фото. Також, часто буває, що якісь файли продубльовані, їх теж потрібно видалити з пристрою.

Дуже багато місця займають ігри на телефонах. Особливо, якщо користувач постійно вмикає і оновлює гру. З часом, така гра може займати надто багато місця, і її буде краще видалити, щоб звільнити місце для чогось важливішого.

Можливо, ви раніше не звертали уваги, але месенджери типу WhatsApp, Viber і т.д. теж займають багато місця. Тобто не так сам додаток, як медіа з нього. Часто в месенджерах включене автозавантаження на телефон файлів, які вам прислали. Такі файли потрібно очищати в месенджерах. Для цього потрібно зайти в налаштування в самому додатку, знайти "дані та сховище" і подивитись, скільки взагалі пам'яті забирають всі медіа. Після цього їх можна буде очистити.

Корисними є хмарні сховища. Всі файли, фото, відео, які шкода видаляти, але вони займають місце, можна перемістити на Диск (Google або Яндекс). Вони там будуть зберігатися не дивлячись на те, чи видалите ви їх з телефону чи ні. А доступ до цих медіа можна буде отримати з будь якого пристрою.

Ще один, мабуть, відомий усім спосіб - зовнішні прилади для збільшення пам'яті. Один з них - microSD карта. Вона вставляється разом із SIM картою. На неї можна буде перемістити файли і таким чином звільнити телефон. Також з цією картою разом йде адаптер для комп'ютера або ноутбука.

Canvas Select Plus microSD, виробник Kingston - одна з найкращих карт пам'яті. У неї великий об'єм до 512 Гб, тобто можна вмістити все, що завгодно. Передача даних - 100 Мб/с. Довічний гарантійний термін. Тому радимо обирати саме її для свого смартфона.

USB-Flash - це ще один зовнішній накопичувач. Щоб підключити цей пристрій саме до телефону, потрібен спеціальний OTG кабель. Його потрібно ввімкнути з однієї сторони в телефон, а з другої включаєте карту пам'яті. Телефон автоматично виявить, що flash накопичувач підключено. В цьому випадку, теж хорошим є пристрій DataTraveler Kyson USB виробника Kingston.

Також нещодавно було названо причину, через яку WhatsApp захаращує пам’ять смартфона.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Huawei Enjoy Z додали в базу AnTuTu

Нещодавно ми писали про те, що Huawei готує свій смартфон Enjoy Z 5G до реліза і сьогодні ми дізналися,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -