Реклама

Названо суббренди компанії Xiaomi, про які ви могли не знати

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Xiaomi — це одна з найпопулярніших компаній в світі технологій. Її товарами користуються у кожному куточку світу.

В наш час є актуальною темою підключення договорів, запусків стартапів та купівля певної частини акцій. Це все називають МіОТ. Є компанії, які ділять з Xiaomi маленьку частку акцій, тим самим допомагаючи один одному в розвитку. При успішності бренду, компанія представляє його під своїм іменем, якщо ж щось йде не так, то в принципі, не приносить ніякої шкоди.

Ми з вами поговоримо про бренди, про які хоча би десь чули, або ж які просто продаються у будь-якому магазині техніки, а не про відомі всім нам Redmi чи Poco, які мають назву Xiaomi.

Цікаво: Бюджетна новинка від Xiaomi, яка не має конкурентів.

Можливо ви неодноразово помічали аудіоапаратуру чи навушники під такими брендами як: Haylou, Oh Play, QCY, чи навіть Simgot. Невідомі назви компаній змушували нас сумніватися у правильності вибору, і неодноразово кожен задавався питанням, чи можна довіряти тому чи іншому невідомому для нас бренду. Я з впевненістю повідомляю, так звичайно, потрібно, адже всі ці бренди належать певною мірою до Xiaomi, і представляють досить якісну продукцію. Навушники, колонки чи будь-яка інша аудіоапаратура складає гідну конкуренцію всім більш відомим брендам.

Не дивлячись на те, що компанія Xiaomi успішно виготовляє свої різні види побутової техніки, вона на цьому не спинилася, і має багато брендів які з нею співпрацюють. Наприклад: Viomi, SmartMi, Lexiu, SWDK, Jimmy, Roboroc, Roidmi, MiJia, Deerma, та багато інших. Звісно ж, що про всі я вам не зможу розповісти, адже кожна з цих компаній займається виготовленням різноманітної техніки. Але дві найвідоміші можу представити вашій увазі.

Deerma - це компанія, яка займається виробництвом пилососів, причому як звичайних, так і роботів-пилососів; та компанія MiJia, яка займається випусками ґаджетів для розумного будинку, найактуальніший винахід нашого століття.

Названо суббренди компанії Xiaomi, про які ви могли не знати
Зображення: Компанія Mijia - виробник пристроїв для розумного будинку та суббренд Xiaomi

Цікаво: Redmi Note 11 і Xiaomi 12. Все що відомо про смартфони.

Також, Xiaomi має відношення і до таких брендів як: 70mai, FIMI, Yi. Так, ви правильно здогадалися, ці компанії представляють відеообладнання. Найвідоміша з них це 70mai, адже відеореєстратор цієї компанії є чи не у кожного другого водія нашої країни. А щодо бренду FIMI, то він випускає найкрутіші квадрокоптери, які ні на мить не поступаються іменитішим компаніям.

Ми розібрали одні з відомих компаній, які пов'язані із Xiaomi, адже таких брендів ще досить-таки багато. Та знайте напевно, що якщо хочете придбати собі якісний товар, не бійтеся довіряти брендам від Xiaomi, адже ця компанія заслуговує поваги. Невідомий бренд, не означає неякісний товар, скоріш за все, що за менш іменитим брендом стоїть надійний партнер.

Отже, перш за все, перед тим як купувати новий товар, пошукайте інформацію про компанію, яка його створила.

Також нещодавно було перераховано кращі телефони від бренду Xiaomi, які підійдуть дітям або людям похилого віку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо найпоширеніші проблеми з популярними бездротовими навушниками Apple AirPods

Бездротові навушники Apple AirPods - це одні з найпопулярніших навушників серед меломанів та одночасно фанатів компанії Apple. Ці навушники...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -