Home Новини сучасних технологій Названо таємні функції Viber, про які мало хто знає

Названо таємні функції Viber, про які мало хто знає

0

Месенджер Вайбер нема потреби рекламувати, оскільки більша частина українських користувачів користуються саме цим месенджером. Хоча й невідомо, яким чином він отримав таку популярність, але факт залишається фактом – в Україні він найпопулярніший месенджер. Враховуючи такий факт популярності, логічно, що для приємного користування ним необхідно використовувати його функціонал на повну, але як виявилося, багато користувачів не знає про приховані функції. Зараз ми з цим допоможемо і буде названо таємні функції Viber, про які мало хто знає.

Не повідомляємо про те, що отримане повідомлення було прочитане

Якщо ви бажаєте залишатися в прихованому режимі і небажаєте, щоб хтось стежив за тим, чи ви читаєте повідомлення чи ні, то виходом із ситуації стане вимкнення статусу "Переглянуто". Для цього необхідно перейти в "Додатково", потім в "Параметри" і далі в "Конфіденційність". Тепер необхідно вимкнути "Надсилати стан "Переглянуто". Так ваш співрозмовник не буде знати, чи ви прочитали повідомлення чи ні.

Засекречуємо час перебування в месенджері

Також корисна функція для тих, хто бажає залишатися анонімним у Viber. Для цього також необхідно перейти в "Додатково", потім в "Параметри" і перейти в "Конфіденційність". Тепер необхідно вимкнути "Показувати стан "В мережі".

Блокуємо всіх невідомих абонентів

Ще одна корисна функція для тих, хто не полюбляє отримувати повідомлення та дзвінки на Вайбер з незнайомих номерів. З цим максимально легко боротися, оскільки необхідно перейти в "Параметри" і далі тицьнути на "Виклик та Повідомлення". Далі, в кінці переліку функцій, ви побачите "Блокування Невідомих номерів". Активуйте функцію і все.

Приховуємо своє фото (аватарку) від незнайомих користувачів

Також корисна функція, яка допомагає боротися із шахраями і різноманітними зловмисниками. Для цього необхідно також перейти в "Параметри і Конфіденційність". Далі шукаємо пункт "Показувати ваше фото" і деактивовуємо його.

Ставимо пароль на месенджер

Ще одна корисна функція в месенджері Viber, яка допомагає захистити обліковий запис від сторонніх людей і їхнього підглядування. Хоча месенджер не пропонує такий функціонал, на жаль, але можна скористатися стороннім додатком, який ви можете завантажити в офіційному магазині Google.

Також нещодавно у Viber розповіли, чому в месенджері багато спаму і як з цим боротися.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version