Реклама

Названо тарифи мобільних операторів, про які вони не розповсюджуються

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

З розвитком телефонії та інтернету світ почав розвиватися в надзвичайно швидкому ритмі. Сьогодні ми можемо зв’язатися по телефону з людиною, де б вона не була і платити за це доволі невеликі суми, а якщо ж в вашому тарифі передбачені умови дзвінків за кордон, то зовсім безкоштовно. Дуже часто фірми, які використовували корпоративні тарифи, брали більше сім-карт і дехто брав декілька таких, для своїх друзів і родичів, вони мали багато переваг і невелику місячну плату. Сьогодні назвемо тарифи мобільних операторів, про які вони не розповсюджуються і мова йде не про корпоративні тарифи.

Непублічні

Різні компанії укладають особливий договір із оператором та продають ці тарифи. Їх дуже легко знайти в інтернеті. Однак плата за такий вигідний тариф буде коштувати вам немало грошей, це їхня робота, тому вигідність такого тарифу буде залежати як багато ви витрачаєте на зв’язок.

На такий тариф немає можливості перейти, для нього існує спеціальна сім-картка, часто вони є віртуальними. Також перед покупкою, ретельно перегляньте договір та самого продавця, зв’яжіться з оператором та проконсультуйтесь по цьому питанню.

Цікаво: Чому українські мобільні оператори використовують багато стільникових веж замість одної високої.

Архівні

Це старі тарифи, які вже втратили свою силу, але в майбутньому можуть бути переоформлені на іншу людину, залишиться тільки знайти людину, яка продає такий тариф. Але не всі тарифи можна переоформити, це прописано в договорі про оформлення сім-карти.

Спосіб переходу

Існують такі випадки, коли ваші тарифи дорожчають і вам доводиться подавати заявку на перехід до іншого оператора. Тоді з вами може зв’язатися представник старого цеху видачі послуг та заохотити вас лишитися з ними за великою знижкою на ваш старий тариф.

Також будьте дуже обачними при покупці сім-карток. Купувати їх не тільки потрібно, але й обов’язково в офіційних магазинах, а не в переходах метро і так далі. Такі картки будуть заблоковані через деякий час, тому що вони є анонімні, а ці сім-картки є незаконними.

Також нещодавно ми розповідали, що могло б трапитися, якби українські мобільні оператори об’єдналися.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, що може статися, якщо ви втратите свій смартфон

Кожен з нас, в деякі моменти, задумувався над тим, що може статися, якщо смартфон буде втрачено, або ж його...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -