Реклама

Названо топ-3 аналоги магазину додатків Google Play

Останні Новини

Практично усі ми, для завантаження програм та додатків, використовуємо офіційний магазин Google Play. Проте, якщо в певний момент часу він вам перестав підходити, то ви можете скористатись аналогами. Головне не завантажуйте додатки із сторонніх ресурсів. Зараз же буде названо топ-3 аналоги магазину додатків Google Play, які також пропонують безкоштовні програми.

AppGalery

Магазин від компанії Huawei, проте ви можете використовувати його з будь-якого пристрою. В самому магазині ви знайдете велику кількість представлених додатків, зокрема там представлено більше 400 локальних українських додатків.

Amazon AppStore

Про Amazon точно чули всі, відповідно і в даному магазині додатків є справді багато. Єдиний мінус для частини користувачів — більшість додатків не мають локалізації, тобто вони англомовні. Але попри це, кожного дня можна натрапити на хороші безкоштовні пропозиції для завантаження програм.

Aptoide

Ще один хороший магазин з достатньою кількістю додатків, а ще з простим інтерфейсом та наявністю російської мови. Особливістю даного магазину можна виділити те, що тут доступна можливість завантаження різних версій додатків, що досить зручно для тих, хто використовує більш старші моделі смартфонів.

Також нещодавно ми розповідали, як правильно обрати та не завантажити додатки з вірусом для вашого смартфону.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Як отримати посилку в поштоматі Нової пошти без зв’язку

Вчора, 12 грудня 2023 року, сталась потужна хакерська атака на мережі мобільного оператора Київстар, що призвело до відсутності зв'язку...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -