Реклама

Названо ультрабюджетний смартфон, яким не соромно користуватися

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Практично всі провідні виробники смартфонів намагаються представити публіці якомога більший асортимент смартфонів, та ще й в різних цінових діапазонах. В мережі можна зустріти багато інформації про флагманські та субфлагманські смартфони, але інформації про бюджетні та ультрабюджетні досить мало, хоча це також популярний сегмент смартфонів, хоча й не такий прибутковий. Так ось, ми спробуємо виправити ситуацію, тому буде названо ультрабюджетний смартфон, яким не соромно користуватися. Варто не забувати, що це ультрабюджетний смартфон і очікувати від нього флагманських характеристик не варто.

Так ось, зараз мова піде про смартфон Infinix HOT 10 Lite, який отримав великий 6,6-дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю 1600 х 720. Так це не найкращий дисплей, але враховуючи той факт, що це ультрабюджетний смартфон, якість зображення буде гідною.

Infinix HOT 10 Lite працює на процесорі MediaTek Helio A20 в парі з 2 Гб оперативної та 32 Гб внутрішньої пам'яті, але внутрішню пам'ять можна розширити. Також смартфон отримав потрійну систему камер з основною 13 Мп та додатковими 2 Мп + 2 Мп, також він отримав фронтальну камеру 8 Мп.

Стосовно автономності, то смартфон живиться від акумулятора 5000 мАг, чого вистачить на 2-3 дні автономної роботи. Єдиний недолік такого акумулятора, що його прийдеться заряджати близько 3-х годин, так як відсутня швидка зарядка. Також на смартфоні відсутній модуль NFC, але доступний сканер відбитків пальців та можливість користування двома SIM-картами.

Керується цей смартфон операційною системою Android 10 Go, що дійсно дає легкість в користуванні смартфоном при 2 Гб оперативної пам'яті.

Придбати такий смартфон можна за 2500 грн, що навіть дуже бюджетно, а його функціоналу та автономності вистачить для повсякденного користування.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Опубліковано всі виправлення для гри Cyberpunk 2077 на консолях

Це був божевільний тиждень для Cyberpunk 2077, оскільки гра мала неспокійний запуск, а потім реакція з боку фанатів через різні помилки...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -