Реклама

Названо вплив пандемії на можливості гаджетів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Коронавірус вніс свої корективи як в наше буденне життя, так і в світ технологій. Хоча вони ніколи і не стояли на місці, але за останні декілька років ми отримали багато нових функцій та доповнень до наших гаджетів.

На сьогоднішній день стали дуже актуальними комунікація ближнього поля та якісні камери на наших пристроях. Розглянемо деякі новації, які COVID змусив запровадити в наших гаджетах.

Девайси для покращення звуку стали доступнішими

Окрім чіткої картинки з’явилась і потреба в якісному звуку. Останнім часом стали більш дешевшими хороші моделі навушників та мікрофонів, доступнішими стали технології ANC.

Зріс попит на аудіо продукти. Через це, до прикладу, стильні та функціональні Pixel Buds A-Series отримали можливість перекладу у реальному часі. Високопродуктивні LG Tone Free тепер мають спеціальний механізм для самоочищення.

Багато компаній, не піднімаючи вартість своєї продукції, додали до своїх пристроїв спеціальні можливості. Серед них вимірювання температури тіла, відстеження рівня кисню в крові та контроль над серцевим ритмом.

Цікаво: Названо ґаджети, яких замінили смартфони.

Wi-Fi та мобільний інтернет стали швидшими

У 2020 році багато людей могли працювати лише завдяки з’єднанню з Wi-Fi та мобільним інтернетом. На сьогодні, можливість працювати з дому стала більш доступною і реальною. Адже попит породжує пропозицію і постачальники уже пропонують нам високошвидкісний доступ в інтернет.

Планується, що 5G та розширення для Wi-Fi ще більше посприяють комфорту віддаленої роботи, розвагам та іграм.

Ми вже навіть встигли помітити, що кількість користувачів, підключених до однієї мережі, не так як раніше впливають на швидкість інтернету.

Якість та чіткість зображення

Докорінно змінилась ситуація з камерами на початку пандемії. Адже площадками для роботи та навчання стали Zoom, Google Meet і Teams. Постала гостра необхідність в покращеннях якості зображень. Адже основної камери виявилось недостатньо для чіткого зображення.

Уже зараз нам доступні смартфони з потужними додатковими камерами. Камери планшетів дозволяють здійснити відеодзвінок при слабкому освітленні. При цьому зображення буде хорошим. З’явились навіть телевізори, укомплектовані для відеозв’язку. Прикладом є модель TCL C825, оснащений камерою, що за необхідності під’єднується до екрана.

Став доступним цілий комплекс програмних рішень, який дозволяє підключити Android до ПК. Він називається DroidCam. Розробники нових технологій знайшли безліч рішень, які дозволять людині на ізоляції знаходитись на зв’язку з зовнішнім світом.

Цікаво: Названо корисні пристрої, які повинна мати сучасна людина.

Пряме включення та ігри

Для багатьох геймерів ігри також є способом спілкування. Вони стали популярною домашньою розвагою в період пандемії. Через це деякі моделі смартфонів позиціонують себе як ігрові. Таким є Poco F3 GT. А компанії останнім часом почали випускати більше геймерських аксесуарів.

Провайдери медійних послуг почали пропонувати ігри та цікаві потокові функції. Розробники Apple представили нову цікаву можливість SharePlay для FaceTime. Кожен з них має на меті вирізнитись з поміж конкуруючих компаній.

Технології платіжних систем

У 2020 році популярності набули сервіси оплати рахунків. Вони актуальні і досі. Системи розрахунків навіть знайшли своє застосування в комунікації ближнього поля NFC. І тепер такі моделі гаджетів, як OnePlus Nord CE і Samsung Galaxy M оснащені такими можливостями.

На превеликий жаль, вірус не відступає і говорити про повернення до звичного життя до пандемії ще зарано. То ж ми дуже сподіваємось, що і надалі технічний прогрес йтиме вперед і дивуватиме нас своїми винаходами для комфорту робочих моментів і дозвілля.

Також нещодавно було названо пристрої, які можна підключити до роз’єму зарядки смартфона.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

В Lifecell розповіли, як швидко отримати 25 грн на свій рахунок

Lifecell один з найбільших операторів зв’язку в Україні і всіма методами намагається втримати існуючих абонентів та переманити до них...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -