Реклама

Названо випадок, в якому ПриватБанк може заблокувати раніше виданий кредит

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Протягом останніх двох років, українці почали більше брати кредитів в банках та мікрофінансових організаціях. Говорити про правильність такого поступку ми не будемо, оскільки в кожної людини можуть бути свої причини, через яку вона вимушена брати кредит. Враховуючи те, що ПриватБанк займає перше місце серед кількості виданих кредитів, було б непогано знати, як отримати кредит від них і як правильно його повертати. Матеріал на дану тему в нас вже присутній, тому перейдемо до іншого питання, а саме буде названо випадок, в якому ПриватБанк може заблокувати раніше виданий кредит.

Ми раніше повідомляли, чому ПриватБанк може не підтвердити видачу кредиту тому чи іншому клієнту, а таке трапляється досить часто. У випадку, якщо ви все ж отримали кредит, то його варто не втратити, оскільки в банку контролюють, на що витрачаються кредитні кошти.

Якщо ви вже здогадалися, то причина, через яку банк може заблокувати кредит, полягає в обмані ПриватБанку, а саме у витрачанні коштів не цільовим чином. Для прикладу, причиною для отримання кредиту було вказано лікування, або ж покупка автомобіля, а на ділі, гроші почали витрачатися на покупку електротехніки, харчування в ресторанах і тому подібне.

Варто не забувати, що банк бачить всі витрати клієнтів, особливо це стосується тих, хто користується кредитними коштами. Причина цього полягає не в стеженні за клієнтами, а в контролюванні та оцінці ризиків при поверненні кредитних коштів.

Також нещодавно ми розглядали, що вигідніше для українців - мікропозика чи кредитна картка. Результати читайте в нашому матеріалі.

Також нещодавно було названо причину, чому клієнти ПриватБанку найчастіше страждають від шахраїв.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Через месенджер WhatsApp можна буде переказувати гроші

Нещодавно, розробники месенджера WhatsApp повідомили, що через деякий період часу, їхні користувачі зможуть використовувати функцію пересилання коштів, маючи лише...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -