Реклама

Nintendo випустили нову ігрову консоль

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Nintendo випустили нову ігрову консоль з всім знайомими культовими іграми.

Слідом за Microsoft з Xbox Series X і Sony з PlayStation 5, нову «консоль» випустив ще один корифей ігрового ринку – компанія Nintendo.

Nintendo випустили нову ігрову консоль

На цей раз не йде мова про ігрову приставку наступного покоління, що вражає своєю продуктивністю і швидкістю. Навпаки, нова Nintendo Game & Watch призначена для фанатів Nintendo з великим стажем і бажанням зануритися в спогади дитинства.

Серія Game & Watch випускалася з 1980 по 1991 роки. Свого часу Game & Watch стала першою портативною ігрової консолю Nintendo. В СРСР були добре відомі клони Nintendo Game & Watch під маркою «Електроніка» - «Міккі Маус», «Ну, постривай!», «Полювання», «Таємниці океану» і «Веселий кухар».

Nintendo випустили нову ігрову консоль

Сучасне перевидання отримало кольоровий екран і деякі інші зміни. На нову Game & Watch: Super Mario Bros. встановлені такі ігри, як Super Mario Bros. (Версія NES), Ball (версія Маріо) і Super Mario Bros .: The Lost Levels.

Nintendo випустили нову ігрову консоль

Nintendo Game & Watch має розміри 112 х 67 х 12,5 мм. Час автономної роботи становить 8 годин. Мікро-консоль надійшла в продаж за ціною 50 доларів.

Читайте також: Скандал навколо Nintendo та контролерів Joy-Con.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Експерти розказали, чи можна використовувати смартфон під час заряджання

Сьогодні ми дамо відповідь на питання, яке точно собі задавав хоч раз в житті кожен із нас. І це...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -