Реклама

Nokia Mobile дражнить новим смартфон із підтримкою 5G

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Nokia Mobile aka HMD Global, можливо, знову сприймає ринок Китаю серйозно, здається. Зараз же, Nokia Mobile дражнить новим смартфон із підтримкою 5G в Китай.

Чжан Ючен, глобальний менеджер з продуктів HMD у Китаї, дражнив запуск нового смартфона Nokia з підтримкою 5G у Китаї. Він також повідомив, що запуск відбудеться до 11 листопада 2021 року.

Це буде хорошою новиною для шанувальників Nokia на китайському ринку, а також для шанувальників інших ринків, якщо даний пристрій суттєво відрізняється від Nokia X10 5G, Nokia X20 5G або майбутньої Nokia XR20 5G . Хоча, з огляду на такий вид конкуренції на китайському ринку, Nokia Mobile буде нерозумно йти без аналізу своїх минулих невдач у розламі ринку.

Nokia Mobile припинила випуск смартфонів Nokia середнього класу в Китаї після Nokia X71. Все, що нещодавно можна було запустити в материковому Китаї, - це бюджетні смартфони Nokia C1 Plus і Nokia C20 Plus.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо декілька ознак шахрайських сайтів. Як не натрапити на аферистів?

Шахраї розуміють, що далі все важче стає красти гроші у людей. Більшість розуміють схеми обману і не ведуться на...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -