Реклама

Nokia представила новий ультрабюджетний смартфон

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні Nokia представила новий ультрабюджетний смартфон Nokia C1 Plus. Про смартфон заздалегідь ходили чутки як про першу модель Nokia на платформі Android 11 Go Edition. Однак ці надії не виправдалися і на смартфон встановлена ​​Android 10 (Версія Go).

Nokia представила новий ультрабюджетний смартфон

Смартфон пропонується для попереднього замовлення в Європі за ціною 69 євро. У Росії він теж доступний відразу – за рекомендованою роздрібною ціною 5 990 рублів. Це робить його найдоступнішим смартфоном Nokia в Росії і Європі. Передбачені синій і червоний кольори корпусу.

Nokia C1 Plus отримав 5,45-дюймовий дисплей HD + (1440 х 720 пікселів), одинарні камери на 5 і 5 Мп, 1 ГБ оперативної пам'яті і 16 ГБ вбудованої флеш-пам'яті, знімний акумулятор ємністю 2500 мА · год. Модель чотирьохядерної SoC з частотою 1,4 ГГц не названа.

Підтримуються 4G LTE, 2 SIM-карти, Wi-Fi (802.11 b / g / n), Bluetooth 4.2, є FM-радіо і аудіороз'єм 3,5 мм. Розміри становлять 149,1 х 71,2 х 8,75 мм, а вага - 146 г.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розповідаємо, як записати екран на iPhone 11

Якщо ви хочете зняти відео про те, що відбувається на екрані вашого iPhone 11, ви можете скористатися вбудованою функцією...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -