Реклама

Nokia випустили автономний смартфон із великим дисплеєм

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія HMD Global, яка є власником бренду Nokia, в черговий раз випускає новий продукт, який можливо і не стане неймовірно популярним, але в будь-якому випадку знайде свого покупця. Якщо конкретніше, то Nokia випустили автономний смартфон із великим дисплеєм, який коштує 270 євро. Тепер детальніше.

Смартфон Nokia G50 отримав справді великий 6,82-дюймовий IPS дисплей з розширенням HD+ (на жаль). Працює смартфон від процесора Snapdragon 480 (цілком енергономічний процесор) в парі з 4 або 6 Гб оперативної та 64 або 128 Гб внутрішньої пам'яті, яку можна розширити за допомогою microSD.

Фотоможливості смартфона представлено у вигляді подвійної камери 48 Мп + 5 Мп та датчика глибини і фронтальної камери 8 Мп. Живиться смартфон Nokia G50 від акумулятора 5000 мАг, який видає 2 доби автономної роботи (не без допомоги процесора). Окрім цього, даний акумулятор заряджається досить швидко завдяки зарядці потужністю 10 Вт, яка йде в комплекті. Якщо необхідно пришвидшити процес заряджання, то можна додатково придбати зарядку потужністю 18 Вт.

Працює G50 під управлінням Android 11 та отримуватиме оновлення протягом 2-х років. В цілому, це цікавий смартфон за свою вартість, та ще й під брендом Nokia.

Також нещодавно стало відомо, що легендарні телефони Nokia знову повертаються.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Насколько биткойн вреден для окружающей среды?

Стаття доступна українською...Биткойн - одна из самых известных криптовалют. После попадания в основные новости в конце 2017 года, биткойн...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -