Реклама

Nokia збирається презентувати смартфон, який мало кого зацікавить

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Можливо ви звертали увагу на те, що не так давно на ринок смартфонів повернулася Nokia під управлінням компанії HMD Global. На жаль, на даний момент, вони так і не представили гідного смартфона, який би склав конкуренцію хоч в якомусь сегменті. Часом виникає відчуття, що HMD й самі не вирішили, який сегмент смартфонів зайняти і з ким конкурувати, оскільки останні їхні смартфони вражають тільки тим, що вони неймовірно дорогі для своїх характеристик. Нещодавно ж стало відомо, що Nokia збирається презентувати смартфон, який мало кого зацікавить.

Цим смартфоном стане Nokia C20 Plus, який орієнтований на бюджетний ринок, але він поступається практично всім представникам цього сегменту і конкурувати із Xiaomi, Samsung, Realme та іншими він не зможе. Чому так песимістично? Найперше через те, що цей смартфон не пропонує нічого нового в технічному плані, та й дизайн не назвати унікальним, або таким, який би хоч трохи виділявся.

Nokia збирається презентувати смартфон, який мало кого зацікавить

Давайте про характеристики розповімо. Смартфон Nokia C20 Plus працюватиме на Unisoc, що вже не радує. Зазвичай, смартфони з Unisoc страждають стабільним перегрівом, а це, як відомо, не сильно добре відобразиться на довгоживучості смартфона та й акумулятора. Також раніше повідомлялося, що він отримає 3 ГБ оперативної пам'яті, що можна вважати й непогано для бюджетного смартфона, але на ринку доступно вже багато смартфонів з 4 Гб оперативної пам'яті. Стосовно внутрішньої пам'яті, то очікувати понад 64 Гб не варто. Також вже відомо, що смартфон отримає подвійну систему камер.

Єдине, що рятує цей смартфон, так це акумулятор на 5000 мАг, хоча на ринку вже доступно багато смартфонів з таким акумулятором. Інші характеристики ще засекречені, але в найближчий час ми доповнимо їх в цьому матеріалі.

Якщо вартість цього смартфона не буде перевищувати 2500-3000 грн, то свого покупця він в Україні знайде, а якщо буде дорожче, то його очікує провал на українському ринку.

Також нещодавно було названо найкращі смартфони Nokia в 2021 році.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Попит на PlayStation 5 виявився вражаючим

Попит на PlayStation 5 виявився вражаючим. За 12 годин консоль замовили в такій же кількості, як PS4 за 12...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -