Home Новини сучасних технологій Нова функція завантаження Reels без інтернету в Instagram

Нова функція завантаження Reels без інтернету в Instagram

0

Соціальні мережі настільки зараз популярні, що користувачі практично не випускають з рук телефони і постійно моніторять зміни. Єдине, що може зашкодити, це відсутність підключення до мережі. Зараз же, генеральний директор Інстаграм Адам Моссері повідомив, що надійшла нова функція завантаження Reels без підключення до інтернету в Instagram. Далі детальніше.

Суть нової функції полягатиме в тому, що ви зможете завантажувати миттєво Reels і переглядати їх без доступу до інтернету. Це щось схоже на завантаження відео, що пропонує YouTube Premium. Зберігатимуться відео не в вашій галереї, а в спеціальній області додатку. Особливо ця функція повинна сподобатись тим, хто зберігає багато відео в додатку, відповідно зможе спокійно їх переглядати.

Щодо доступності, то поки її не отримали всі, її розгортання повинно відбутись протягом кількох наступних днів. Спочатку вона стала доступна в США.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version