Реклама

Новий MacBook Air виявився швидшим за Mac Pro 2019 року

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Новий MacBook Air виявився швидшим за Mac Pro 2019 року. Як показали тести, MacBook Air на процесорі M1 швидший за Mac Pro з процесором Xeon. При цьому MacBook Air коштує $ 1000, а Mac Pro – від $ 5000.

Порівняння продуктивності нових ноутбуків Apple з іншими продуктами компанії і різними процесорами на архітектурі x86 тривають. На цей раз оцінці піддалися результати тестів в Geekbench нового MacBook Air і Mac Pro зразка 2019 року на базі процесора Xeon. І тут найдешевший ноутбук Apple зміг обійти найдорожчий комп’ютер Apple. Але не у всіх тестах.

Камінь спотикання M1 - багатопоточність. В цьому плані SoC Apple складно конкурувати з CPU Intel і AMD. Втім, відрив 8-ядерного і 16-поточного Xeon W-3223 тут не такий вже й великий: 8064 бали проти 7433 балів у M1. А ось в однопоточном тесті M1 набагато попереду 1687 балів проти 1007 балів. І це при тому, що частота Xeon W-3223 вище, ніж у CPU M1: 3,5 ГГц проти 3,2 ГГц.

Читайте також: Apple M1 дозволить MacBook встановити рекорд.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Huawei анонсували новий ноутбук MateBook X

Сьогодні, на конференції розробників, Huawei анонсували новий ноутбук MateBook X. Крім ноутбука, було показано розумні годинники Watch GT 2...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -