Реклама

Новий смартфон Oppo рекламують ще до анонсу

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Новий смартфон Oppo рекламують ще до анонсу. В Китаї в магазинах вже почали рекламувати смартфон Oppo Reno5, який тільки в листопаді з’явився в базі даних китайського регулятора TENAA.

Новий смартфон Oppo рекламують ще до анонсу

На даний момент відомо, що Oppo Reno5 буде працювати під управлінням операційної системи Android 11 з призначеним для користувача інтерфейсом ColorOS. Габарити корпусу смартфона становлять 159,1 х 73,4 х 7,9 мм, він отримає 6,43-дюймовий OLED-дисплей з частотою оновлення 60 Гц. В якості апаратної платформи пристрій використовує однокристальних систем Dimensity 800U з тактовою частотою 2,4 ГГц і підтримкою 5G.

Смартфон отримає акумуляторну батарею ємністю 4200 мА • год з підтримкою швидкої зарядкою потужністю 65 Вт. В основній камері будуть встановлені датчики зображення роздільною здатністю 64, 8, 2 і 2 Мп.
Презентація смартфона відбудеться в грудні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы 4 простые способы защиты банковской карты

В предыдущем материале мы рассказывали, как правильно хранить банковскую карту, чтобы не остаться без денег в экстренном случае. Сейчас...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -