Реклама

Nvidia і Samsung зміцнюють стратегічне партнерство

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Здається, Nvidia і Samsung зміцнюють стратегічне партнерство у реалізації зелених напівпровідникових конструкцій.  Аналітики напівпровідників та інсайдери заявили, що NVIDIA та Samsung уклали нову виробничу угоду 17 грудня, яка все ще стосується затребуваних відеокарт серії RTX-30, які повинні збільшити випуск Samsung, особливо на заводі в Хвасон, до задовольнити, здавалося б, невгамовний попит як споживачів, так і скальперів. 

Угода, яка приблизно оцінюється в “сотні мільярдів виграних”, призведе до того, що Samsung подвоїться на 8-нм потужності для останніх ігрових чіпів NVIDIA. Здається, це зупиняє спекуляції щодо редизайну серії RTX для TSMC ‘

Це вселяє нове життя у контрактний ливарний бізнес Samsung; за даними дослідника ринку TrendForce, цього року очікується, що ливарний бізнес Samsung зафіксує рекордних 14,05 млрд доларів, що на 17,9% більше у порівнянні з 2019 роком, оскільки компанія розширює свою клієнтську базу не тільки завдяки цій та попередній угоді Nvidia, до Qualcomm Technologies Inc. , Google, IBM, Cisco та китайський Baidu. 

Samsung пришвидшує свої інвестиції в літографію EUV у процесах до 7 нм, щоб залучити більше клієнтів та частку ринку від промислового бегемота та хлопчика TSMC, витративши 10 трильйонів вон (8,6 мільярда доларів) на вдосконалення технологій та збільшення випуску на своїх ливарних заводах.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Коли iOS може перетворитись на Andoid? Думка експертів

Apple відома на весь світ компанія. Вона випускає техніку, якою користуються в усіх куточках Землі. Люди знову і знову...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -