Реклама

NVIDIA відклала запуск своєї відеокарти GeForce RTX 3070

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

NVIDIA відклала запуск своєї відеокарти GeForce RTX 3070 на два тижні. Відповідна інформація з’явилася у їх веб-магазині. Відеокарти будуть доступні у продажу 29 жовтня.

Це рівно через день після того, як AMD анонсує свою серію Radeon RX 6000. Цікаво також те, що зараз ця картка буде запущена через два місяці після анонсу, що дуже незвично для NVIDIA.

NVIDIA відклала запуск своєї відеокарти GeForce RTX 3070

NVIDIA GeForce RTX 3070 є першою настільною моделлю на базі GA104. Ця карта буде мати 5888 ядер CUDA і 8 ГБ пам’яті GDDR6 (не X). Карту рекламують як швидшу, ніж GeForce RTX 2080 Ti.

NVIDIA офіційно підтвердила, що GeForce RTX 3070 буде відкладено до 29 жовтня

“Виробництво відеокарт GeForce RTX 3070 швидко розвивається. Ми чули від багатьох з вас, що в день запуску має бути доступно більше карток. Щоб допомогти в цьому, ми оновлюємо дату доступності до четверга, 29 жовтня.

Ми знаємо, що це може розчарувати тих, хто прагне придбати GeForce RTX 3070 якомога швидше, однак цей зсув допоможе нашим глобальним партнерам отримати більше відеокарт для геймерів у день запуску.

GeForce RTX 3070 забезпечує неймовірну продуктивність та функції, включаючи NVIDIA Reflex та Broadcast, за 499 доларів. GeForce RTX 3070 забезпечує аналогічну або швидшу продуктивність, порівняно з GeForce RTX 2080 Ti (продається за подвійну ціну) і в середньому на 60% швидше, ніж оригінальна GeForce RTX 2070. .”

Інша річ, на яку слід звернути увагу, якщо запуск RTX 3070 справді був відсунутий, то RTX 3060 Ti також повинен бути запущений пізніше (можливо, у листопаді).

Рекомендуємо: Відеокарти Nvidia GeForce RTX 3080 Не Справляються Із Сучасними Іграми.

Джерело: videocardz

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо дату проведення CES 2021

Виставка CES традиційно проходить кожного року на початку січня. Враховуючи теперішню ситуацію із пандемією, проведення наступного CES 2021 відбудеться...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -