Реклама

Офіційно. Apple відправили смартфон iPhone 5c на пенсію

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Офіційно. Apple відправили смартфон iPhone 5c на пенсію. Тепер Apple не буде гарантувати наявність комплектуючих при виникненні необхідності ремонту.

2 листопада компанія Apple оновила на своєму сайті офіційний список застарілих продуктів, додавши в нього смартфон iPhone 5c. Таким чином, були підтверджені ранні чутки про те, що iPhone 5c визнаний вінтажним.

Згідно з офіційним роз'ясненням Apple, під застарілими маються на увазі продукти, випуск яких був припинений більше 5 років. Незважаючи на те, що користувачі можуть продовжувати отримувати різні послуги, вони будуть обмежені. Тобто тепер Apple не буде гарантувати наявність комплектуючих при виникненні необхідності ремонту.

Смартфон iPhone 5c був випущений у вересні 2013 року, він першим був представлений у великій кількості колірних варіантів: білому, синьому, зеленому, рожевому і жовтому кольорах, при цьому корпус був виготовлений з полікарбонату. Смартфон отримав однокристальних систем Apple A6, 4-дюймовий ЖК-дисплей і 8-мегапіксельну камеру.

Читайте також: Ремонт Телевізорів Самостійно. Основні Проблеми, Способи Вирішення.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Конкурент Realme 8 за зниженою ціною – це бюджетний широко функціональний Xiaomi

Українські інтернет-магазини часто пропонують смартфони бренду Xiaomi та суббрендів по знижках і сьогодні не виключення. Зараз можна придбати конкурент...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -